Kate Middleton a dat publicității o nouă poză cu ea, din copilărie! Asemănarea cu Louis e izbitoare

18 decembrie 2023   Royals

Kate Middleton a distribuit o imagine cu ea, din copilărie, în timpul sărbătorilor de iarnă!

Luni, Kate Middleton a surprins și a distribuit pe INstagram o fotografie, cu ea, în copilărie, în care apare la masa de Crăciun din 1983, cu doar câteva săptămâni înainte de a împlini 2 ani, pe 9 ianuarie 1984.

Imaginea o arată pe Kate Middleton purtând un cardigan închis la culoare și o rochie albastră cu guler alb, alături de un colier colorat cu mărgele. Cu lejeritate se observă asemănarea ei cu fiul ei cel mic, Prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

În fața lui Kate Middleton se aflau un bol și câteva lumânări aprinse, în timp ce în spatele ei sclipesc câteva decorațiuni festive. Kate Middleton a împărtășit fotografia pe rețelele de socializare ca parte a campaniei sale de sensibilizare Shaping Us, care abordează nevoile copiilor în primii cinci ani de viață. Campania are aproape un an și a fost, de asemenea, sursa de inspirație pentru concertul ei anual de colinde de Crăciun de la începutul acestei luni, la Westminster Abbey, scrie People

Concertul este difuzat în Marea Britanie pe ITV în ajunul Crăciunului și îi include pe Louis și pe frații săi regali, prințul George, în vârstă de 10 ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, alături de profesioniști, personal și voluntari de la unele dintre centrele de copii din Marea Britanie. În perioada premergătoare emisiunii din Ajunul Crăciunului și pentru a se baza pe campania sa, Kate Middleton a cerut, de asemenea, oamenilor să îi urmeze exemplul și să împărtășească imagini cu ei, din copilărie, în preajma sărbătorilor.

În perioada premergătoare sărbătorilor, Kate Middleton și-a dus copiii la o fundație din Maidenhead, Berkshire, pentru a ajuta la împachetarea cadourilor și a proviziilor pentru familiile defavorizate.

Într-un filmuleț difuzat pe canalele de socializare ale Palatului Kensington, Kate Middleton ajunge cu SUV-ul familiei și îi ajută pe copii să descarce donațiile pe care le-au adus. Frații regali au fost informați că darurile și donațiile vor ajunge la copii nevoiași. "Voi sunteți voluntarii pentru această seară", le-a spus Kate copiilor ei.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram

Mai multe