Kate Middleton a dat un mic indiciu legat de vestimentația sa la încoronare. Ce culoare va purta Prințesa

25 aprilie 2023   Royals

O lume întreagă așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment britanic al anului, eveniment istoric de altfel, care are loc exact la 70 de ani de la precedenta încoronare, aceea a Reginei Elisabeta a II-a.

Vremurile s-au schimbat enorm de atunci și nimic nu va mai fi cum am văzut noi în cărțile de istorie. În primul rând, Regele Charles a lăsat o lume întreagă să participe, ignorând tradiția, care presupunea că la încoronare participă un număr restrâns de oameni și toți britanici.

Întreaga lume este poftită la evenimentul din 6 mai 2023 și desigur doamnele ne vor încânta cu ținutele lor create pentru ocazia formală.

Toți ochii vor fi ațintiți pe diva incontestabilă de la Palat, Prințesa de Wales, Kate Middleton, viitoarea regină a Marii Britanii în câțiva ani.

La fiecare ieșire publică, Kate Middleton încântă cu silueta sa impecabilă și stilul elegant. Prințesa de Wales s-a schimbat enorm de la modificarea statutului, dacă pe vremea când era Ducesă își permitea să mai iasă în ținute mai lejere, din septembrie cuvintele de ordine sunt eleganță, rafinament, taioare, lungimi acceptate pentru statutul său.

Nimeni nu știe cu exactitate ce va purta Prințesa Catherine, însă aceasta a fost atât de amabilă încât să ofere un indiciu oamenilor.

Aflată joia trecută la Birmingham, stilata Prințesă de Wales a fost întrebată de Alison Hammond de la emisiunea ”This Morning” ce plănuiește să poarte la încoronare.

Jurnalista a dezvăluit ulterior în emisiune: ”Am întrebat-o ce are de gând să poarte la încoronare. Și i-am zis, cred că te vei orienta înspre albastru. Așa simt. Iar Kate Middleton mi-a spus: ”Recunosc, există o notă de albastru în ținută.” Iar eu i-am zis, este grozav!”, a mărturisit Alison Hammond, care s-a și fotografiat cu Prinții de Wales.

Lui Kate Middleton îi stă de minune în albastru, de fiecare dată când a purtat această culoare s-a evidențiat. Ideea este că albastrul este și una dintre culorile preferate ale Reginei Camilla, rămâne de văzut care dintre ele va purta varianta albastru electric.

La slujba de Paște, cele două nu au ezitat să poarte albastru în același timp, contrazicând teoria lui Meghan Markle că femeile regale nu pot apărea cu aceeași culoare la același eveniment. În orice caz, domnia lui Charles a schimbat numeroase cutume.

Kate Middleton a îndrăznit, pentru prima dată la slujba de Paște, să apară cu unghiile roșii, fapt nemaiîntâlnit până acum.

Foto: Getty/Profimedia

Mai multe