Kate Middleton a ieşit mai relaxată din pandemie. Chiar şi-aşa, a greşit cu look-ul sobru de la un eveniment regal

6 iulie 2020   Royals

Pandemia i-a priit.

Kate Middleton a arătat cât se poate de relaxată şi bine dispusă, ieri, la un eveniment la care a participat alături de soţul ei, Prinţul William, în apropiere de reşedinţa lor regală din Norfolk. 

Cei doi au vizitat un spital situat la 20 de minute distanţă de casa lor de pe domeniul regal de la Sandringham, unde au stat la o masă în aer liber alături de angajaţii instituţiei. 

Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o rochie cu o tăietură cât se poate de retro, extrem de sobră, într-o nuanţă de albastru, iar William şi-a asortat sacoul la rochia aleasă de soţia sa. 

Coafura aleasă de Kate a fost, în schimb, mult mai tinerească, ducesa de 38 de ani prinzându-şi părul într-o coadă simplă şi alegând ca accesorii o pereche de cercei şic.

Ca de obicei, Kate Middleton a completat ţinuta cu o pereche de pantofi din piele întoarsă, în aceeaşi ton cu al rochiei sale lungi. 

Experţii regali au remarcat că soţia Prinţului William a ieşit mult mai relaxată şi mai odihnită din carantina obligatorie, pe care şi-a petrecut-o alături de William şi cei trei copii ai lor, la Anmer Hall. 

Foto: Getty Images

Mai multe