Kate Middleton a revenit la stilul ei vechi şi a ales o rochie-haină pentru ultima apariţie în Scoţia. Cool sau demodat?

28 mai 2021   Royals

A fost o plăcere s-o vedem pe Kate Middleton într-un nou turneu regal, după atâta timp în care ea şi Prinţul William au lipsit de pe scena evenimentelor regale.

Ieri, în ultima zi a turneului din Scoţia al Ducilor de Cambridge, Kate a revenit la stilul ei vechi, alegând o rochie-haină într-o nuanţă de baby blue, semnată Catherine Walker. Ţinuta a fost purtată pe când ea şi William au fost delectaţi cu un dans tradiţional scoţian de către o trupă de copii, în curtea Palatului Holyroodhouse din Edinburgh.

Kate şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi de piele întoarsă, într-o nuanţă complementară de bleu, şi un plic din piele creat de un brand scoţian. Coafura lui Kate a fost, la rândul ei, conservatoare, că părul prins lejer la spate.

Dintre bijuteriile purtate de Kate la acest eveniment a ieşit în evidenţă broşa cu design de buchet de flori, din colecţia de bijuterii a Reginei Elisabeta, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei similari.

Mulţi ar spune că aceasta nu este cea mai fericită ţinută a lui Kate, designul hainei fiind unul oarecum demodat, care mai mult o îmbătrâneşte pe ducesa de 39 de ani.

Foto: Profimedia

Mai multe