Kate Middleton, ajutată de tăcerea lui Meghan Markle! Prințesa are un beneficiu de pe urma ducesei

31 iulie 2023   Royals

Popularitatea lui Kate Middleton este în creștere, în timp ce Meghan Markle stă tot mai departe de lumina reflectoarelor!

Kate Middleton are mare succes la scara mondială, în timp ce Meghan Markle, ducesă de Sussex, nu mai e așa de vizibilă, susține un expert regal, conform The Express. Autoarea Angela Levin a povestit Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, reușește să "strălucească cu adevărat", în timp ce de Meghan Markle auzim "foarte puțin". Din 2020, când ea și Prințul Harry au părăsit familai regală, cuplul a căutat să își spună povestea, de la dezvăluirile din serialul bombă de pe Netflix până la interviul lor cu Oprah Winfrey. Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, și-a lansat, de asemenea, podcastul Archetypes, unde a stat de vorbă cu Serena Williams, dar și Mariah Carey.

În ciuda faptului că Meghan Markle și Prințul Harry continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor, în ultimele luni ei au devenit foarte tăcuți. Scriitoarea Levin a mai explicat că tăcerea lui Meghan Markle are un impact asupra lui Kate Middleton și a popularității acesteia.

Ea a declarat pentru OK! Magazine UK: „Meghan este adesea foarte tăcută atunci când nu vrea să fie implicată în lucruri negative, iar în ultima vreme, se pare că ea și Harry au avut o mică criză, așa că am auzit foarte puține de la ea.

Și tot timpul în care Meghan rămâne tăcută, îi permite lui Kate să strălucească cu adevărat și să lase publicul să știe că ea este acolo pentru ei". 

Cu toate acestea, autoarea a mai adăugat că acest lucru este irelevant pentru Prințesa de Wales, deoarece ea nu bagă în seamă aceste detalii. Ea crede că Prințesa Kate Middleton știe exact ce se așteaptă de la ea. „Kate posedă mult autocontrol și nu prea acordă atenție la ceea ce face Meghan.

Cei apropiați de familia regală consideră că Prințesa Kate Middleton nu a greșit cu nimic de când s-a alăturat familiei. Acesta este un compliment imens pentru ea. Faptul că l-a cunoscut pe William timp de zece ani înainte de a se căsători, înseamnă că ea a știut întotdeauna exact ce se așteaptă de la ea.

Acest lucru îi permite acum lui Kate să se concentreze pe îndatoririle ei, fără să fie nevoită să acorde atenție zvonurilor”, a mai zis autoarea. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe