Kate Middleton ar putea participa la „cea mai mare noapte regală a anului”, cu tiara și rochie prețioasă

26 septembrie 2024   Royals

Kate Middleton ar putea surprinde cu o nouă apariție în curând, potrivit unui fost membru al personalului regal. După ce a terminat tratamentul de chimioterapie, Prințesa de Wales se întoarce ușor la viața regală.

Kate Middleton și-a încântat fanii regali după ce a anunțat că și-a încheiat tratamentul împotriva cancerului și că își va relua încet atribuțiile. În urma anunțului, Prințesa de Wales a avut două întâlniri la Castelul Windsor, care i-au consolidat și mai mult întoarcerea lentă la munca regală.

În timpul ultimei sale întâlniri, se înțelege că a discutat despre planurile pentru concertul său festiv anual de la Westminster Abbey, care are loc în decembrie. Alte zvonuri au sugerat că Prințesa de Wales speră, de asemenea, să participe la slujba de la Cenotaf din Duminica Comemorării, în noiembrie. Iar acum, un fost membru al personalului regal a afirmat că ea ar putea participa și la un alt eveniment regal important din acest an, la recepția diplomatică de la Palatul Buckingham.

Evenimentul are loc anual la începutul lunii decembrie, iar monarhul și alți membri ai familiei regale britanice îi întâmpină pe membrii Corpului Diplomatic în Saloanele de Stat de la Palatul Buckingham.

Fostul majordom regal Paul Burrell, care a lucrat pentru Prințesa Diana până la moartea acesteia în 1997, a catalogat evenimentul drept „cea mai importantă seară a anului pentru familia regală” și și-a dat cu părerea despre cum va arăta probabil calendarul pentru restul anului.

El a spus: „Cred că o veți vedea pe Prințesa Kate la Cenotaf în noiembrie, un omagiu adus celor care au murit în toate conflictele. Aceasta este un eveniment la care ea ar dori să meargă și la care oamenii ar dori să o vadă.

Dar nu există multe ocazii acum în restul anului, în afară de recepția diplomatică de la Palatul Buckingham, care este cea mai mare noapte a anului pentru familia regală, unde fiecare cameră a Palatului Buckingham este folosită și fiecare diplomat din Londra participă. Aceasta este o seară foarte importantă.

Ea poate apărea atunci”. Kate Middleton a fost fotografiată ultima dată duminică, când s-a alăturat soțului său, Prințul de Wales și Regelui Charles, împreună cu Regina Camilla, pentru a merge la slujba de duminică din Balmoral. A fost prima ei apariție publică de când a anunțat că și-a încheiat tratamentul împotriva cancerului la începutul acestei luni.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe