Kate Middleton are o sosie... olimpică!Iată cât de bine îi seamănă

11 august 2016   Royals

Dacă n-am şti că este ocupată cu creşterea odraslelor regale, am zice că Ducesa de Cambridge s-a apucat de ciclism. Asta pentru că tânăra franţuzoaică Pauline Ferrand-Prevot (24) seamănă izbitor cu Kate.

Pauline îi seamănă perfect lui Kate

Spectatorii competiţiei de ciclism feminin au avut o mare surpriză să vadă printre competitoare o femeie care îi seamănă perfect lui Kate Middleton. E drept că Pauline are părul într-o nuanţă mai deschisă, şi e mai tânără cu vreo zece ani decât Kate, însă structura feţei şi toate celelalte trăsături fizice sunt aproape identice. Ce să mai, dacă Ducesa ar apărea într-un film, Pauline ar putea fi fără probleme sosia acesteia.

Heidi Agan (dublura ”oficială”) şi Kate

Desigur, ştim deja că Ducesa mai are o ”dublură” în persoana lui Heidi Agan, femeia care apare, de regulă, în reproducerile cu membri casei regale britanice.

Însă, să nu credeţi că doar Kate are o sosie olimpică. Şi Leonardo DiCaprio are una în persoana lui Brady Ellison, campion la tir cu arcul. Săptămâna aceasta, Brady a câştigat alături de echipa americană o medalie de argint la acest sport, ceea ce l-a adus în faţa mulţimii, căreia nu i-a luat mult să observe asemănarea cu actorul hollywoodian.

Leo şi Brady

foto: Hepta / arhivă OK!

Mai multe