Kate Middleton, avertizată să îl țină pe George departe de "influența negativă" a Prințului Harry

24 iulie 2023   Royals

Expertul regal Angela Levin i-a transmis lui Kate Middleton un avertisment dur cu privire la fiul ei cel mare, Prințul George.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a primit un avertisment pentru a se asigura că îl ține pe Prințul George departe de unchiul său, Prințul Harry. Expertul regal Angela Levin și-a exprimat temerea că mentalitatea Ducelui de Sussex ar putea avea o "influență negativă" asupra nepotului său.

La începutul acestui an, Prințul Harry a vorbit despre experiențele sale negative trăite ca membru al familiei regale în cartea sa de memorii, „Spare”. Levin a spus că Prințesa de Wales ar trebui să aibă ca prioritate menținerea fiului ei cel mare "departe" de Harry, în cazul în care acesta își proiectează trăirile asupra lui.

Ducele de Sussex, care s-a retras din îndatoririle regale în 2020, a vorbit anterior despre "îngrijorările" sale cu privire la faptul că Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor crește ca "rezerve" pentru Prințul George, un lucru pe care l-a experimentat crescând alături de fratele său mai mare și moștenitorul regal, Prințul William.

Expertul Angela Levin a declarat pentru OK! Magazine UK: „George nu are o familie disfuncțională, spre deosebire de William și Harry, așa că ar trebui să se descurce mai bine. Kate și William sunt acolo pentru a-l ajuta. Dar el trebuie să fie ținut departe de influența negativă a lui Harry”, notează express.co.uk

Comentariile recente ale expertului regal par să reflecte un lucru declarat anterior de autorul regal Tom Bower. El a explicat că Prințul George nu va știi prea multe despre dușmănia tot mai mare dintre părinții săi și Harry, susținând că tânărul moștenitor nu va avea probabil prea multe amintiri despre unchiul său.

„Kate a fost pacificatorul între frați la înmormântarea regretatului Duce de Edinburgh în 2021, dar după lansarea cărții lui Harry și a documentarului soților Sussex, asta s-a terminat. Chiar nu cred că Kate vrea să îl vadă din nou pe Harry.

Bineînțeles că prințul George nu va fi conștient de toate acestea, Harry va fi pur și simplu marginalizat pentru totdeauna în memoria lui”. S-a afirmat anterior că o fotografie, în care apărea George, pe atunci în vârstă de șase ani, a fost unul dintre factorii care au dus la retragerea lui Meghan și Harry din rolul de membrii seniori ai familie regale. Imaginea îl arăta pe prințul George fotografiat alături de regretata regină, de actualul Rege Charles și de tatăl său, Prințul William. Asta a sugerat că viitorul familiei regale era asigurat, cu sau fără Prințul Harry.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe