Kate Middleton, cu degetele bandajate la apariția de astăzi! Ce a pățit și de ce a vizitat o închisoare

12 septembrie 2023   Royals

Kate Middleton a vizitat astăzi 12 septembrie, o închisoare care găzduiește peste 1.000 de infractori. A surprins când a apărut cu degetele de la mâna dreaptă bandajate, se pare că s-a rănit când se juca cu copiii ei!

Kate Middleton, în calitate de Prințesă de Wales, a făcut o vizită surpriză la o închisoare unde a discutat cu deținuții despre dependențele lor. Ea a mers la HMP High Down din Surrey în această dimineață, ca parte a activității sale cu fundația The Forward Trust.

Kate Middleton a aflat despre activitatea pe care organizația o desfășoară în interiorul închisorii de categoria C, care are peste 1 000 de deținuți, pentru a-i sprijini pe cei care se confruntă cu diferitele dependențe.

Apariția ei a fost una cât se poate de surprinzătoare, Kate Middleton a apărut îmbrăcată într-un costum Alexandrer McQueen de culoare închisă, la care a asortat cu un colier cu inițialele G, C și L . A surprins însă căci are două degete de la mâna dreaptă lipite cu bandă adezivă. Se pare că Prințesa de Wales s-a accidentat în timp ce sărea pe trambulină cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Este o "rană minoră, nimic grav", a spus Kate Middleton, care nu a fost împiedicată de accidentare să dea mâna cu cei care au întâmpinat-o la închisoare. 

În cadrul vizitei, Kate Middleton a avut ocazia de a experimenta cum este pentru unii membrii ai familiilor să viziteze o rudă în închisoare, începând cu procedurile de securitate pe care trebuie să le parcurgă vizitatorii. Ea a auzit despre impactul pe care acest lucru îl are asupra familiilor și a aflat despre eforturile recente pe care HMP High Down le-a depus pentru a face din această experiență una mai pozitivă, în special pentru copii.

Pentru a avea o experiență completă, s-a alăturat vizitatorilor care erau verificați de câinele de detectare a drogurilor, Penny, și i s-a arătat reacția câinelui atunci când găsește ceva. Kate Middleton a spus: „Uimitor. Este incredibil, este foarte calm și controlat. Nu este intimidant".

De asemenea, ea a stat de vorbă cu deținuți pentru a afla cum fundația The Forward Trust i-a ajutat. Printre acestea se numără The Bridge, un program intensiv bazat pe abstinență; Stepping Stones, o intervenție de intensitate mică și medie pentru cei al căror consum de alcool sau droguri se află la niveluri dăunătoare sau dependente; și Family Ties, un curs de ateliere de lucru axat pe restabilirea unei comunicări sănătoase și a încrederii între cei dragi.

Foto: Getty Images

Mai multe