Kate Middleton, cu o ţinută plictisitoare la prima întâlnire oficială de la Buckingham, după pandemie

8 octombrie 2020   Royals

Este drept că o viitoare regină trebuie să arate elegant şi să transmită seriozitate.

La cei 38 de ani ai săi, Kate Middleton pare, însă, că exagerează cu look-urile sale un pic plictisitoare. Şi când spunem asta ne referim la de-acum mult prea purtatele rochii retro, ca să nu mai vorbim de acei pantofi din piele întoarsă pe care ducesa se încăpăţânează să nu-i mai schimbe.

Am observat acest lucru ieri, când Ducele şi Ducesa de Cambridge i-au primit într-o audienţă la Palatul Buckingham pe preşedintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, şi pe soţia acestuia, Olena, în ceea ce a fost primul eveniment desfăşurat în această reşedinţă regală din luna martie. 

Prinţul William şi Kate Middleton i-au ţinut locul Reginei Elisabeta, care se află la Castelul Windsor şi care a declarat că-şi va limita apariţiile oficiale. Ca de obicei, Kate a ales o rochie de la unul dintre brandurile de modă preferate, Emilia Wickstead, cu o croială retro şi curea lată în talie, într-o nuanţă plăcută de bleu.

La rândul lui, Prinţul William a ales un costum închis la culoare şi o cămaşă albă, respectând tonul formal dat de soţia sa, prin alegerea ei vestimentară.

Voi ce credeţi, se îmbracă Kate prea bătrânicios pentru vârsta ei?

Foto: Profimedia

Mai multe