Kate Middleton, cu perlele și cerceii Reginei Elisabeta! Apariția ei sobră, alături de William, a uimit

12 noiembrie 2023   Royals

Kate Middleton și Prințul William au avut în weekendul care tocmai a trecut prima ieșire împreună de când Prințul de Wales s-a întors din călătoria sa în Singapore!

Kate Middleton și Prințul William au luat parte la o tradiție anuală pentru a marca Ziua Comemorării în Marea Britanie.

Prințul și prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-au alăturat sâmbătă Regelui Charles, Reginei Camilla și altor membri ai familiei regale la Festivalul anual al Comemorării organizat de Royal British Legion la Royal Albert Hall. Evenimentul care onorează soldații căzuți la datorie din Marea Britanie și din Commonwealth este unul dintre cele mai importante din calendarul lui William și Kate Middleton în fiecare an.

Respectând tradiția, ei au purtat haine închise la culoare, împodobite cu broșe roșii de mac. Simbolul, despre care se crede că provine din poemul lui John McCrae "In Flanders Fields", a fost folosit din 1921 pentru a comemora militarii care au murit în război, scrie People.

Prințesa Kate Middleton a purtat, de asemenea, colierul cu trei rânduri de perle al regretatei Regine Elisabeta și cerceii cu diamante și perle. 

În acest an, la Festivalul de comemorare au participat, de asemenea, Prințul Edward și Sophie, Ducele și Ducesa de Edinburgh; Prințesa Anne și soțul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence; Ducele și Ducesa de Gloucester și Ducele de Kent.

Anul trecut, la Festivalul de Comemorare, Prințesa Kate Middleton a purtat bijuterii care aparținuseră anterior tot Reginei Elisabeta, o amintire emoționantă la doar câteva luni de la moartea monarhului. Ea a purtat cercei cu perle din Bahrain și un colier de perle în patru rânduri cu o piesă de diamant în centru, aceleași piese pe care a ales să le poarte la funeraliile de stat și la slujba de înmormântare a reginei Elisabeta.

Prințesa de Wales a purtat anterior colierul, precum și cerceii pentru funeraliile prințului Philip în 2021. 

Foto: Getty Images, Facebook The Royal Family

Mai multe