Kate Middleton, dată de gol de Sarah Ferguson după ce a încheiat chimioterapia: „Arată lumii ce...”

10 octombrie 2024   Royals

Sarah Ferguson, Ducesa de York, care a fost diagnosticată cu cancer de sân și de piele, a apărut la emisiunea This Morning de la televiziunea britanică, unde a fost întrebată despre Kate Middleton, care a primit și ea diagnosticul de cancer la începutul acestui an.

Sarah Ferguson, cunoscută și drept Fergie, a oferit noi dezvăluiri cu privire la Kate Middleton, care a terminat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului și continuă recuperarea. Totodată, ea și-a spus și părerea cu privire la videoclipul emoționant recent al Prințesei de Wales.

În septembrie, Kate Middleton a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie într-un videoclip emoționant în care a vorbit despre călătoria ei împotriva cancerului în timp ce în imagini erau arătate imagini cu soții Wales și pe copiii lor bucurându-se de timpul petrecut împreună în aer liber.

În cadrul emisiunii This Morning de la televiziunea britanică, Sarah Ferguson, Ducesa de York, a lăudat-o pe prințesă pentru că „a arătat lumii ce înseamnă să ai cu adevărat grijă de tine”. Ea a povestit, de asemenea, cum a fost „atât de mișcată” de videoclipul lui Kate Middleton care anunța sfârșitul tratamentului ei împotriva cancerului, descriind imaginile ca fiind „pur și simplu incredibile” și adăugând: „Cred că este extraordinar, ce face ea”.

Ducesa de York, care a fost diagnosticată cu cancer de piele în ianuarie, după ce anul trecut a fost tratată pentru cancer la sân, le-a spus prezentatorilor Cat Deeley și Ben Shephard: „Videoclipul realizat de prințesă a fost incredibil. Am fost atât de mișcată. A fost frumos”.

Întrebată de Shephard ce face Kate, Sarah a răspuns: „Arată lumii ce înseamnă să ai cu adevărat grijă de tine și să te iubești pentru a-i ajuta pe alții. Cred că este extraordinar ceea ce face”.

Sarah Ferguson a descris, de asemenea, modul în care Regele Charles, care a fost diagnosticat cu o formă nedeclarată de cancer în acest an, a avut empatie cu alți bolnavi de cancer. „Îmi place când Regele a mers la Cancer Research UK în aprilie și chiar s-a așezat pe canapea”, a spus ea. 

De curând, Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a vizitat sediul organizației caritabile Prevent Breast Cancer, al cărei nou patron este, în Wythenshawe, Manchester.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe