Kate Middleton e „Regina albinelor”! Ipostază surprinzătoare cu Prințesa de Wales

21 mai 2023   Royals

Kate Middleton și-a surprins fanii! Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, mânuiește cu îndemânare albinele într-o nouă imagine publicată sâmbătă de biroul ei de presă.

Fotografia cu Kate Middleton, realizată vara trecută de unul dintre fotografii preferați ai prințesei și ai soțului ei, Prințul William, Matt Porteous, a marcat Ziua Mondială a Albinelor și propria contribuție a familiei regale la crearea condițiilor pentru ca insectele să se dezvolte.

Imaginea a fost, de asemenea, distribuită pe contul oficial de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales, cu o descriere care începea astfel: „Suntem entuziasmați de #WorldBeeDay 🐝". Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru, iar astăzi este o ocazie excelentă de a crește gradul de conștientizare a rolului esențial pe care albinele și alți polenizatori îl joacă în menținerea sănătății oamenilor și a planetei".

Kate Middleton crește albine la casa ei Anmer Hall de pe domeniul Sandringham și chiar își face propria miere. Chiar ea a dus un borcan cu miere din colecția sa pentru a le arăta unor elevi atunci când a vizitat Muzeul de Istorie Naturală din Londra, în urmă cu câțiva ani. „Ați dori să încercați? Aceasta e făcută special în stupina mea", a spus ea atunci, potrivit unei comunicări de la eveniment. "„re gustul mierii din magazine? Are gust de flori?" .

Apicultura este un hobby pe care îl are și fratele lui Kate Middleton, James Middleton, care a vorbit despre propria sa pasiune pentru această activitate. „Mulți dintre voi știți că sunt pasionat de câini, dar nu mulți știu că sunt aproape la fel de pasionat de albine", a scris el pe Instagram în august 2019. „Sunt fascinat de micile creaturi. De la dansul lor zbârnâitor până la regina care își depune propria greutate corporală în ouă pe zi... sunt multe de spus despre aceste mici creaturi umile."

Se știe că și Regelui Charles îi place o lingură de miere pentru a-și îndulci ceaiul, în timp ce Regina Camilla își produce propria miere din stupii de la casa ei de la țară din Lacock, Wiltshire. Ea a devenit președinta organizației Bees for Development în 2020, o organizație caritabilă care reduce sărăcia și îmbunătățește biodiversitatea în peste 50 de țări din întreaga lume.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe