Kate Middleton, energică și îmbrăcată modern! Și-a făcut revenirea după două săptămâni de absență

2 noiembrie 2023   Royals

Kate Middleton a revenit la îndatoririle regale după două săptămâni, timp în care a stat acasă, cu copiii ei care au fost în vacanță.

Kate Middleton a apărut miercuri pentru primul ei eveniment public din ultimele două săptămâni.

Prințesa Kate Middleton și prințul William, ambii în vârstă de 41 de ani, și-au redus recent îndatoririle regale în timp ce cei trei copii ai lor, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, au fost liberi de la școală pentru o vacanță de jumătate de trimestru.

Astfel, Kate Middleton a revenit ieri, când s-a alăturat unei întâlniri a "Dadvengers", o comunitate pentru tați și copiii lor din Arnos Grove, Londra, pentru a sublinia rolul important pe care îl joacă tații în primii ani de viață ai copiilor.

Dadvengers este o comunitate în principal online care sprijină tații în rolul de părinți, punând accentul pe bunăstarea mentală și pe programe de formare. De asemenea, în cadrul reuniunilor au loc și plimbări, în cadrul cărora participanții fac schimb de experiențe. 

Prințesa Kate Middleton s-a alăturat unei plimbări a tăticilor printr-un parc local și a auzit despre sprijinul pe care tăticii și-l oferă unul altuia. Kate Middleton a și pozat alături de părinți și copiii. Îngenunchind pentru o fotografie cu Maya Sanmuganathan, în vârstă de 3 ani, Kate Middleton i-a complimentat ținuta colorată. „Îmi plac colanții tăi în dungi", i-a spus Kate Middleton. 

În interiorul pub-ului Arnos Arms, prințesa Kate Middleton a și discutat cu tații despre program. „Cred că e vorba despre creșterea importanței timpului petrecut în familie și a rolului pe care îl joacă tații în creșterea copiilor", a spus ea, potrivit revistei Hello Magazine

„Prin ceea ce faceți voi, copiii văd importanța socializării și a întâlnirii". De asemenea, Kate Middleton a fost de acord cu un tată care a spus că mamele și tații nu ar trebui să aibă responsabilități separate, spunând: „Se împarte". 

Foto: Getty Images

Mai multe