Kate Middleton este cel mai mare influencer regal în materie de modă. A întrecut-o pe Meghan Markle

14 martie 2020   Royals

Chiar dacă în ultima vreme am admirat-o pe Meghan Markle pentru stilul afişat în timpul ultimei sale parade în chip de membră a familiei regale, publicul are altă părere.

Kate Middleton tocmai ce a fost proclamată cel mai mare influencer regal în materie de fashion al anului, devansând-o pe cumnata ei într-un sondaj realizat de LovetheSales.com.

Site-ul măsoară cererile de achiziţionare online a hainelor de la brandurile purtate de Meghan între anii 2017 şi 2020, lucru care, în cazul lui Meghan, a suferit un declin din momentul în care aceasta a anunţat că ea şi Prinţul Harry nu vor mai fi membri ai casei regale britanice. În urma acestui lucru, influenţa lui Meghan a scăzut de la 216 % la doar 31 %.

Spre deosebire de ea, în 2020, influenţa în materie de cumpărături în modă a lui Kate a crescut de la 119 % la un procent de 159 %.

In luna ianuarie, de exemplu, când atât Kate, cât şi Meghan au apărut purtând haine de la brandul Massimo Dutti, modelul purtata de Kate a fost căutat online de opt ori mai mult decât cel afişat de Meghan. 

Mai multe