Kate Middleton i-a închis gura Regelui Charles! Ce propunere avea monarhul, iar ea nu a acceptat

26 iulie 2024   Royals

Prințul Harry a dezvăluit în „Spare”, cartea lui, o cerere surprinzătoare din partea tatălui său, Regele Charles, cerere pe care Kate Middleton nu a îndeplinită, nu a luat-o în seamă.

Kate Middleton și socrul ei, Regele Charles, au o legătură foarte strânsă. La fel ca regretata Regină Elisabeta, Regele Charles nu a ascuns cât de importantă a fost Kate Middleton pentru monarhie de la căsătoria sa cu Prințul William. Chiar și atunci când s-a confruntat cu propriile probleme de sănătate, Kate Middleton a rămas dedicată monarhului și familiei regale britanice.

Fanii regali au văzut-o revenind în lumina reflectoarelor în ultimele săptămâni, cu apariții la Trooping the Colour și Wimbledon. Dar, oricât de dedicată ar fi prințesa rolului său, atunci când Charles i-a făcut o anumită cerere nurorii sale în urmă cu câțiva ani, ea ar fi ezitat, conform dezvăluirilor făcute de Prințul Harry.

Ducele de Sussex a dezvăluit cererea neobișnuită pe care tatăl său i-a făcut-o lui Kate Middleton în cartea lui de memorii, „Spare”. Prințul Harry a susținut că Regele Charles i-a cerut lui Kate Middleton să își schimbe numele, dar că aceasta a refuzat să se supună cererii, care a fost făcută dintr-un motiv destul de ieșit din comun.

„Existau deja două cifre regale cu un C și o coroană deasupra: Charles și Camilla. Ar fi prea confuz să mai avem încă unul”, a explicat Harry despre cererea tatălui său, adăugând că Charles spera ca Kate Middleton, cunoscută drept Catherine în Marea Britanie, să-și modifice ortografia numelui pentru a evita orice confuzie: „Fă-l Katherine cu K, au sugerat ei. Mă întreb acum ce a ieșit din această sugestie”.

Prințul Harry a afirmat, de asemenea, că în momentul în care a fost făcută sugestia, fratele său mai mare, Prințul William, era de față: „M-am întors spre Willy, i-am aruncat o privire care spunea 'Asculți asta? ' Fața lui era inexpresivă”.

Cu toate acestea, Kate Middleton a păstrat ortografia originală a numelui său complet Catherine. Decizia nu pare să fi avut un impact asupra relației de care se bucură cu socrul ei. După ce Kate Middleton a anunțat că urmează un tratament împotriva cancerului, Regele Charles nu a ezitat să își susțină „iubita noră” și a lăudat „curajul” de care a dat dovadă în mesajul video emoționant care dezvăluia problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe