Kate Middleton, în echipament militar, în tanc! Prințesa de Wales nu a mai apărut niciodată așa

8 noiembrie 2023   Royals

Kate Middleton a uimit cu apariția de ieri, într-o uniformă specială, în tancul de luptă!

Kate Middleton a îmbrăcat un echipament de luptă pentru a-și face debutul într-un nou rol militar. Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a vizitat ieri The Queen's Dragoon Guards (QDG) din Norfolk pentru prima dată în calitate de colonel-șef al regimentului.

Prințesa de Wales a fost numită în această funcție de socrul ei, Regele Charles, în luna august. În timpul excursiei sale, Kate Middleton a primit o informare despre regiment din partea ofițerilor superiori și a avut ocazia de a experimenta ceea ce înseamnă viața operațională pentru militari. Sosită la Norfolk îmbrăcată într-o ținută neagră, Kate Middleton și-a schimbat ulterior ținuta cu o uniformă de antrenament militar. Ea apare chiar și într-un vehicul militar. 

De asemenea, Prințesa de Wales s-a întâlnit cu familiile personalului QDG pentru a afla despre experiențele lor și despre sprijinul social oferit de regiment.

Ea a înmânat, de asemenea, medalii de serviciu îndelungat și de bună purtare mai multor militari, iar alături de ei a ținut un moment de reculegere pentru militarii care și-au pierdut viața în timpul serviciului lor.

Sâmbătă seară va avea loc un eveniment special de comemorare a militarilor, la Royal Albert Hall din Londra, unde se așteaptă ca Prințul William și Kate Middleton să participe. De asemenea, ei și-ar putea face apariția și la slujba de duminică de la Duminica Comemorării de la Cenotaful din Whitehall.

Prințul William și-a încheiat miercuri vizita de patru zile în Singapore, pentru a susține cea de-a treia ceremonie de decernare a premiilor Earthshot Prize. Din păcate, Kate Middleton nu l-a însoțit, ea a rămas în Marea Britanie deoarece Prințul George a traversat o etapă importantă la școală, el a susținut primele examene.

„Lui Catherine îi pare foarte rău că nu poate fi aici", a spus Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani. „Ea îl ajută pe George să treacă prin primul său set de examene importante".

Foto: Getty Images

Mai multe