Kate Middleton, în roz! Să fie un semn în legătură cu sexul bebeluşului nr. 3?

16 ianuarie 2018   Royals

Astăzi, Ducesa de Cambridge a participat la al doilea eveniment oficial din anul acesta. Însărcinată cu al treilea copil, soţia Prinţului William se dovedeşte a fi extrem de activă în această etapă a sarcinii sale.

La orele prânzului, Ducesa de Cambridge şi-a făcut apariţia la Catedrala Coventry pentru a se întâlni cu câţiva membri din comunitatea locală. Îmbrăcată în roz, în acelaşi palton Mulberry pe care l-a purtat în martie 2015, când era însărcinată cu Prinţesa Charlotte, Ducesa de Cambridge a arătat la fel de elegantă ca întotdeauna.

Burtica e din ce în ce mai vizibilă

De altfel, alegerea sa vestimentară la cea de-a doua îndatorire oficială din 2018 ne face să ne gândim dacă nu cumva bebeluşul nr. 3 va fi tot o fetiţă. Ei bine, sigur nu vom şti decât în momentul naşterii, care se preconizează să aibă loc în luna aprilie.

Revenind la apariţia Ducesei, aceasta şi-a completat look-ul cu dresuri negre, opace, stilettos asortaţi şi mănuşi negre. La această „baie de mulţime”, Kate a primit nenumărate cadouri pentru cei doi micuţi ai ei, George şi Charlotte, dar şi pentru bebeluşul care e pe drum.

foto: Twitter

Mai multe