Kate Middleton, incident vestimentar în timpul vizitei regale. Cum a gestionat Prințesa situația

26 septembrie 2023   Royals

Așa cum ne-a obișnuit deja de când a revenit din vacanța de vară, Prințesa de Wales optează sistematic pentru costume cu pantaloni. Se observă și o tendință de a renunța la tocurile subțiri în favoarea pantofilor mai comozi.

Kate Middleton a vizitat marți o fabrică de textile din Leeds, AW Hainsworth, cu care are și o legătură de suflet.

Se pare că strămoșii paterni ai lui Kate Middleton erau proprietarii fabricii William Lupton & Co, până în 1958, când stră-străbunicul ei a vândut afacerea familiei lui AW Hainsworth.

Așadar, nu întâmplător soția Prințului William este pasionată de această industrie, de ani de zile. Iar astăzi a avut ocazia să mai afle lucruri legate de ea. În vizita solo, Kate Middleton a pășit încrezătoare în costumul său elegant Burberry, până într-un punct, când a avut un eveniment nefericit cu pantoful stâng. Nu se știe dacă Prințesa s-a trezit cu o piatră în pantof sau i-a provocat răni, cert este că a lăsat protocolul deoparte și s-a ocupat de situație, după care a râs, ca să facă incidentul vestimentar cât mai repede uitat.

Kate Middleton este spectaculoasă în această nuanță de verde închis pe care a îndulcit-o doar cu albul cămășii. Prințesa de Wales s-a coafat iarăși cu bucle mari, tendință care pare să îi placă enorm în ultimul timp.

În timpul vizitei sale, viitoarea regină britanică s-a arătat foarte interesată de istoricul familiei sale, de originea fabricii, a făcut turul acesteia și a încercat să asimileze cât mai multe informații legate de clădire și de strămoșii săi, dar și de modul în care aceștia și-au gestionat afacerea.

La un moment dat, Kate a privit amuzată prezentarea unui manechin pe nume Oliver, care era îmbrăcat în uniforma militară a Gărzii Regelui, ținută confecționată chiar acolo. Prințesei i s-a părut uimitoare realizarea.

Desigur, au existat și momente amuzante, în care Kate nu s-a sfiit să râdă în hohote.

Soția Prințului William a purtat bijuterii de aur la ieșirea solo de azi. În ton cu campania soțului său, Kate Middleton a ales bijuterii sustenabile de la Shyla London, firmă care se evidențiază prin produsele sale ”etice”.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe