Kate Middleton, într-o ținută superbă la Ziua Ordinului Jartierei! Omagiul pe care i l-a adus Dianei

19 iunie 2023   Royals

La câteva zile după ce a făcut furori la parada Trooping the Colour, Kate Middleton a bifat o altă apariție superbă la ceremonia de ieri de la Castelul Windsor.

Kate Middleton a adoptat una dintre tendințele de modă din perioada primăvară - vară: ținutele cu buline. Ea a făcut furori luni, la Castelul Windsor, la evenimentul Garter Day.

La câteva zile după ceremonia Trooping the Colour, unde Kate Middleton a îmbrăcat un compleu verde extrem de elegant, Prințesa de Wales a fascinat cu apariția ei, inspirată de una dintre aparițiile regretatei Prințese Diana.

Kate Middleton a strălucit într-o rochie Alessandra Rich, în timp ce îi susținea cu mândrie pe Regele Charles, Regina Camilla și soțul ei, Prințul William, la o ceremonie a celui mai nobil Ordin al Jartierei, la Castelul Windsor.

Kate Middleton, care nu face parte din ordin și, prin urmare, nu este eligibilă pentru a purta roba și pălăria specială, a participat, în schimb, la eveniment purtând rochia elegantă cu design cu buline. Ținuta ei seamănă incredibil de mult cu o rochie purtată de Prințesa Diana la Royal Ascot în 1988, rochie creată de designerul Victor Edelstein. Chiar și noii pantofi cu tocuri albe Jennifer Chamandi ai lui Kate Middleton, care au vârful negru, sunt similari cu cei purtați de Diana la Ascot. 

Pentru apariția de ieri, Kate Middleton și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei cu perle care au aparținut cândva Dianei.

Înainte de a se căsători cu Charles, în 1981, Prințesa Diana a primit drept cadou de nuntă o pereche incredibilă de cercei cu perle de la Collingwood. Acum se pare că aceștia au fost dați mai departe lui Kate Middleton, care i-a purtat de multe ori. 

Ordinul Jartierei este cel mai vechi și cel mai vechi ordin cavaleresc din Marea Britanie, înființat de Regele Eduard al III-lea în urmă cu aproape 700 de ani. Din Ordin fac parte Regele, care este Suveran al Jartierei, Regina, mai mulți membri ai Familiei Regale (inclusiv Prințul William, Ducele de Kent și Ducele de Gloucester) și 18 Cavaleri sau Doamne aleși în semn de recunoaștere a activității lor. Cavalerii Jartierei sunt aleși personal de suveran pentru a-i onora pe cei care au deținut funcții publice, care au contribuit într-un mod special la viața națională sau care l-au servit personal pe suveran, scrie Tatler

Foto: Getty Images

Mai multe