Kate Middleton, la prima apariţie publică de anul acesta! Ducesa e în continuare preferata britanicilor!

10 ianuarie 2018   Royals

Deşi cele două viitoare cumnate au o relaţie bună, după spusele lui Meghan, şi chiar ale lui Harry, noi am sesizat deja o rivalitate între cele două în ceea ce priveşte percepţia lor de către simpatizanţii regali. În sensul că aceştia s-au împărţit în două tabere, una susţinând că Meghan este cea mai stilată viitoare – regalitate, şi a doua care o vede pe Kate ca fiind emblema casei regale britanice în materie de styling şi modă.

Kate Middleton, la prima apariţie publică din an

Ei bine, noi nu putem spune decât că cea mai recentă apariţie a Ducesei de Cambridge a fost una ca-n zilele ei bune, adică fără cusur. Soţia viitorului Rege al Marii Britanii a participat, azi, la un eveniment organizat la Reach Academy Feltham, în Londra, în cadrul căruia a interacţionat cu mai mulţi copii. N-are rost să mai precizăm cum s-a descurcat, căci ştim despre Kate că are lipici la puşti.

A interacţionat cu copiii

Putem preciza, însă, că paltonul de-un albastru imperial i-a venit ca turnat, iar accesorizarea a fost – ca de obicei – perfectă! Ne-a plăcut şi rochia pe care a purtat-o, care prezenta un imprimeu floral, deşi n-am putut-o vedea în toată splendoarea, fotografiile de la eveniment nefiind chiar explicite. Un alt punct forte al apariţiei ei a fost clutch-ul asortat pantofilor de catifea. Până şi make-up-ul a fost unul deosebit şi mai atent ales pentru această primă apariţie din an, Kate optând atât pentru culoare pe pleoape, cât şi pentru tuş. Iar buclele au fost perfecte, în stilul de ”retro diva”, care o prind atât de bine.

Nouă ne-a plăcut apariţia ei, vouă?

Mai multe