Kate Middleton nu vrea să audă de unchiul ei! Gary Goldsmith a dat fuga la TV și vorbește despre ea

5 martie 2024   Royals

Gary Goldsmith, care e om de afaceri și unchiul lui Kate Middleton, a vorbit la TV despre legăturile sale cu familia regală britanică.

Gary Goldsmith se destăinuie despre legăturile sale regale. După ce a apărut luni seară în emisiunea „Celebrity Big Brother” de la televiziunea britanică, bărbatul de 58 de ani a fost întrebat despre relația sa cu nepoata sa, Kate Middleton, și dacă a cunoscut-o sau nu pe Meghan Markle.

Într-o avanpremieră din episodul doi, Louis Walsh, colegul de casă al lui Gary, l-a întrebat pe omul de afaceri dacă este "dificil" să fie rudă cu oameni celebri. "Nu am ales asta, mi s-a întâmplat mie, iar apoi, dintr-o dată, ai lumina reflectoarelor asupra ta", a răspuns Gary. "Mi se spune "Buncle"! Ați auzit de un buncle? Un unchi rău, se pare că fiecare familie are așa ceva".

Reflectând asupra relației sale cu Prințesa Kate Middleton, Gary Goldsmith a explicat că nu a fost întotdeauna ușor să comunice cu ea. "Este dificil să dai de Kate în cele mai bune momente, iar ea are copii și îmi place faptul că pune familia pe primul loc", i-a spus el lui Louis. Plin de laude atât la adresa lui Kate Middleton, cât și a soțului ei, prințul William, Gary a adăugat că vede cuplul ca fiind "salvatorul familiei regale".

Intrigat de conversația lor, Louis a continuat întrebându-l pe Gary dacă a cunoscut-o vreodată pe cumnata lui Kate, Meghan Markle, dar se pare că momentan nu a dat răspunsul.

De când a intrat în casa „Big Brother”, Gary Goldsmith, care e fratele lui Carole Middleton, mama lui Kate, a fost extrem de elogios la adresa nepoatei sale. În videoclipul său de promovare pentru emisiune, el a început: "Sunt Gary Goldsmith, unchiul viitoarei regine a țării noastre. Catherine este actuala Prințesă de Wales. Ea este pur și simplu perfectă".

Vorbind cu co-prezentatorii AJ Odudu și Will Best la lansare, el a fost întrebat dacă crede că Prințesa Kate Middleton se va uita la „Celebrity Big Brother”, la care a glumit: "Dacă o face, va fi din spatele unei canapele".

Potrivit lui Gary, participarea la reality show este o șansă de a "pune lucrurile la punct" pentru cei care l-au catalogat drept "băiat rău". "Tuturor ne place să fim plăcuți; aceasta este o mare oportunitate de a arăta oricui îi pasă "adevăratul eu", "eu" cel amuzant, grijuliu și diabolic, nu răufăcătorul pe care îl portretizez adesea în presă", a spus el.

Apariția lui Gary Goldsmith în emisiunea „Big Brother” vine după un proces public în 2017, în urma căruia omul de afaceri a fost amendat și a primit un ordin comunitar după ce a recunoscut că și-a agresat soția într-o ceartă la beție în care aceasta l-a acuzat că ia droguri.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe