Kate Middleton, o altă apariție superbă în verde. Prințesa a fost fluierată admirativ

1 februarie 2023   Royals

Prințesa în vârstă de 41 de ani a avut o apariție de vis, ieri, într-o ținută care o pune cel mai bine în valoare.

Kate Middleton a ales un superb palton smarald de la Alexander McQueen, purtat cu rochie crem de la Victoria Beckham și cu o pereche de cizme maro până la genunchi, de la Gianvito Rossi, pentru a lansa noua ei campanie în sprijinul copiilor Shaping Us, în orașul Leeds.

Cu această ocazie, Kate a făcut un tur al pieței Kirkgate din localitate – unde a ignorat politicos un fluier admirativ din public – și a vorbit veselă cu fanii regali care s-au strâns să o privească.

Apoi, o Kate Middleton cu zâmbetul pe buze a vizitat Universitatea din Leeds pentru a participa la o prelegere în modulul „Abordări psihologice pentru înțelegerea și sprijinirea învățării copiilor”.

În timp ce prințesa vizita piața, un fan regal, care a declarat despre el că este „puțin autist”, i-a cerut lui Kate Middleton să pozeze pentru un selfie cu el – și a recunoscut că este foarte emoționat. Prințesa de Wales i-a răspuns foarte calmă și binevoitoare: „Te rog, nu-ți face griji. E bine. Cu toții suntem nervoși și emoționați, câteodată".

Într-un video care a fost distribuit pe Twitter, prințesa este auzită spunând „Bravo”, după ce entuziastul fan surprinde cu succes imaginea lor împreună.

Apoi, în timpul vizitei sale de ieri, Kate Middleton s-a oprit la afacerea florarului Neil Ashcroft, unde i-a admirat expoziția de flori.

Având în vedere că ne apropiem de Ziua Îndrăgostiților, acesta a întrebat-o pe Kate: „William îți va cumpăra trandafiri?”, oferindu-se să îi facă reducere moștenitorului coroanei.

După ce i-a oferit un buchet de zambile, despre care prințesa spune că sunt florile ei preferate, floralul a declarat presei: „I-am sugerat ca William să-i cumpere trandafiri de la mine și ea a răspuns, glumind, că nu crede că prințul îi va aduce flori de Sfântul Valentin”.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe