Kate Middleton, o apariţie spectaculoasă la garden party-ul din Varşovia

18 iulie 2017   Royals

A fost prima zi din turneul oficial în Polonia al Ducesei de Cambridge şi al Prinţului William, Ducele de Cambridge, iar apariţia lor împreună cu micuţii George şi Charlotte a marca primul turneu regal al copiilor în Europa. Familia Regală Britanică a aterizat ieri în Polonia, fiind oaspeţii de onoare ai Primei Doamne Poloneze şi ai soţului acesteia, Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda.

Şi-a reîmprospătat garderoba şi arată fabulos.

Aşa cu ne aşteptam, după ultimele apariţii ale lui Kate la Wimbledon, şi în Polonia a fost spectaculoasă, cu un stil vestimentar proaspăt şi o garderobă vizibil resuscitată. Şi dacă la coborârea din aeronavă a purtat un costum alb inedit, semnat Alexander McQueen, la garden party-ul în cinstea Reginei Elisabeta de seara, Kate a fost mirifică.

A purtat un ansamblu cu colier şi cercei cu perle, unul cu care am văzut-o şi la vizita din Paris de la începutul acestui an.

Kate şi William şi-au încheiat prima zi a turneului regal cu o petrecere fastuoasă în grădină, la Varşovia, iar ducesa a purtat o ţinută neaşteptată. Ca de fiecare dată când merge într-un turneu regal, Kate alege să fie îmbrăcată de un designer local şi de data aceasta a făcut acelaşi lucru. Ducele şi Ducesa de Cambridge i-au lăsat la palat pe micuţii George şi Charlotte pentru a se bucura de un moment inedit de cuplu, fiind găzduiţi de Ambasadorul Marii Britanii în Polonia, Jonathan Knott, şi de soţia lui, Angela. Kate a fost uimitoare în rochia culoarea fildeşului, o creaţie a designerului Gosia Baczynska.

Kate s-a îmbrăcat monocrom, în timp ce Prima Doamnă a Poloniei a fost toată în roşu.

Kate şi William au fost în centrul atenţiei la petrecerea de vară care a avut loc în cel mai mare parc din Varşovia, locul în care se află şi Palatul Belweder. Ducesa a fost definiţia perfecţiunii într-o rochie foarte chic, cu tăieturi asimetrice, cu un decolteu îndrăzneţ şi broderie în talie. Încă o dată a adus un tribut Poloniei, purtând un designer local renumit pentru piesele sale vestimentare de un rafinament aparte.

A renunţat să-şi mai recicleze ţinutele şi a adus un suflu nou în garderoba sa.

Şi ca apariţia să fie şi mai spectaculoasă, Kate a optat pentru un colier statement cu perle şi cercei asortaţi, acelaşi ansamblu pe care l-a purtat şi la vizita de la Paris de la începutul acestui an. Ţinuta monorocmă, cu delicate atingeri de negru, a fost completată în acelaşi stil  cu o pereche de pantofi sanda cu toc înalt, creaţie a designerului Gianvito Rossi. Kate arată fabulos în ultima vreme, asta şi datorită noii sale tunsori, un bob lung, care  îi încadrează bine faţa.

Foto: Getty Images

Mai multe