Kate Middleton, prima apariție publică după ce a terminat chimioterapia! Unde a mers cu Prințul William

22 septembrie 2024   Royals

Spre încântarea tuturor, Kate Middleton a fost văzută participând la o slujbă religioasă lângă Castelul Balmoral din Scoția pe 22 septembrie.

Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică de când a anunțat că și-a încheiat chimioterapia. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută duminică, 22 septembrie, participând la o slujbă alături de soțul ei, Prințul William, și de alți membri ai familiei regale, la biserica Crathie Kirk de lângă castelul Balmoral din Scoția.

Fotografii au surprins-o pe Kate Middleton zâmbind în timp ce stătea pe scaunul din față al pasagerului, într-o mașină condusă de prințul William. Pentru această apariție, Prințesa de Wales a purtat o pălărie verde închis cu boruri largi și pene pe lateral și o haină maro în carouri tartan, în timp ce Prințul William a optat pentru un costum închis la culoare.

Regele Charles și Regina Camilla au fost, de asemenea, fotografiați în timp ce se îndreptau spre biserică, dar în mașini separate. Prezența lui Kate Middleton la biserică marchează prima apariție de când a anunțat, la începutul acestei luni, că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie, despre care a vorbit pentru prima dată în martie, în același timp în care a anunțat că suferă de cancer. 

Pe 9 septembrie, Kate Middleton a dat vestea fericită, a dezvăluit că  și-a încheiat tratamentul împotriva cancerului, fiind filmată alături de Prințul William și cei trei copii ai lor, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani, și Prințul Louis, 6 ani.

Prințesa a declarat că a fost o „ușurare” să termine tratamentul: „Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știți, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga în apele furtunoase și pe drumul necunoscut. Călătoria prin cancer este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați... Această perioadă ne-a reamintit, mai presus de toate, mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm adesea de bune. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit.” 

Kate a declarat că „face tot ce poate pentru a se vindeca definitiv de cancer” și că se va întoarce la muncă „în lunile următoare, atunci când voi putea”.

Pe 17 septembrie, s-a aflat că Prințesa de Wales s-a întors într-adevăr la muncă. Kate Middleton s-a întâlnit cu membrii echipei sale de la Centre for Early Childhood și cu personalul Palatului Kensington de la Castelul Windsor în legătură cu proiectul său privind copilăria timpurie, conform The Telegraph. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe