Kate Middleton, radiantă la primul eveniment oficial de anul acesta!

8 februarie 2016   Royals

Ducesa de Cambridge a fost prezentă duminică la cea de-a 75-a aniversare a Corpului de Antrenament Aerian Britanic, bifând astfel un prim eveniment oficial de anul acesta.

Kate Middleton, la prima apariţie oficială de anul acesta

Soţia Prinţului William a impresionat, desigur, şi de data aceasta prin apariţia sa rafinată şi prin comportamentul modest. La acest eveniment, Kate a sosit purtând un palton albastru deschis, marca designerului Alexander McQueen, de lungime medie, care i-a pus în evidenţă silueta silfidă.

Kate, o apariţie rafinată

La această ţinută, Ducesa de Cambridge a asortat o pereche de pantogi cu toc şi o pălărie, ambele în nuanţe de albastru închis.

A impresionat prin conduita sa

Amintim totuşi că nu este prima dată când Kate poartă acest palton, căci am mai văzut-o în această ţinută şi-n turul regal din 2014.

În 2014 a purtat pentru prima dată această ţinută

Se pare că anul acesta o aşteaptă multe evenimente oficiale pe Ducesa de Cambridge, la care e musai să fie prezentă. Potrivit presei din Marea Britanie, la vară, soţia prinţului William va deveni ambasador All England Lawn Tennis & Croquet Club, dupa 64 de ani in care titlul a fost detinut de Regina Elisabeta.

Sursa foto: getty images

Mai multe