Kate Middleton refuză să fie ajutată după operație! Le gătește copiilor, ba chiar îi duce și la școală

17 martie 2024   Royals

Deși se află în recuperare după operația abdominală suferită, Kate Middleton e foarte implicată în viața copiilor ei, le gătește, ba chiar îi conduce și la școală.

Absența lui Kate Middleton din ochii publicului, pe fondul intervenției chirurgicale abdominale planificate, a dus la adevărate speculații în rândul observatorilor regali și la apariția pe internet a unor teorii ale conspirației nebunești cu privire la starea de sănătate a Prințesei de Wales.

Zvonurile despre starea ei s-au intensificat după ce Palatul Kensington a distribuit o fotografie editată a Prințesei de Wales cu cei trei copii ai săi de Ziua Mamei, pentru care Kate Middleton și-a cerut ulterior scuze. Cu toate acestea, un nou raport publicat în publicația The Times dezvăluie că surse apropiate familiei au văzut-o pe Kate Middleton prezentă la școala copiilor ei în ultimele săptămâni. 

„Kate a fost la Lambrook pentru a-i susține pe copii", se arată în articolul publicat, care mai adaugă că Prințul William a încurajat-o pe fiica sa, prințesa Charlotte, la un meci de fotbal joi.

În timp ce Prințesa de Wales s-a ferit să apară în lumina reflectoarelor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au rămas prioritatea ei. Roya Nikkhah, Royal Editor pentru The Sunday Times, a adăugat: „După școală, sunt doar ei cinci acasă, Kate, mai degrabă decât un bucătar sau o menajeră, se ocupă, de obicei, de cină", în ciuda faptului că se recuperează după intervenția chirurgicală. 

E deja cunoscut faptul că Prințul William și Kate Middleton au făcut o schimbare majoră în stilul lor de viață în 2022, când s-au mutat de la Palatul Kensington la Adelaide Cottage din Windsor.

În încercarea de a le oferi copiilor lor o educație "normală", Kate Middleton și Prințul William au decis ca Maria Teresa Turrion Borrallo, fosta bonă care locuia cu familia, să nu se mute cu ei. În schimb, se pare că cei doi soți preferă să-și crească singuri copiii, iar casa lor de la țară cu patru dormitoare e perfectă pentru familia lor, departe de agitația din Londra.

Cât de talentată e Kate Middleton în bucătărie

În timp ce Prințul William a recunoscut că nu este cel mai talentat în bucătărie, prințesa Kate Middleton a împărtășit acum ceva vreme că ei îi place să gătească acasă pentru copiii ei, fără ajutorul unui bucătar regal. De la curry-urile ei picante la pizza de casă, suntem siguri că Prințul George, Prințesa Charlotte și micul Prinț Louis se bucură de bucatele mamei lor după o zi lungă de școală.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe