Kate Middleton se inspiră de la Regina Elisabeta. Cea mai recentă apariţie, în verde mentă, este superbă

21 martie 2018   Royals

Mai are foarte puţin până când îl va aduce pe lume pe cel de-al treilea copil al său cu Prinţul William, însă Kate Middleton nu pune stop îndatoririlor regale. După ce a apărut alături de soţul său la sărbătoarea Sfântului Patrick, acum ducesa a dat startul primăverii la Londra, cu un outfit într-o culoare vie.

Probabil inspirată de Regina Elisabeta a II-a, cunoscută pentru ţinutele sale în culori puternice, Kate a ales să se îmbrace toată în verde mentă şi a câştigat. Chiar în această dimineaţă, Ducesa de Cambridge a apărut ca o floare de primăvară la un eveniment în centrul Londrei, la Societatea Regală de Medicină.

Însărcinată în ultima lună cu cel de-al treilea copil,  şi-a etalat din nou burtica proeminentă într-o rochie deasupra genunchilor şi cu un palton subţire, înfruntând vremea deloc prietenoasă la picioarul gol. Nu a renunţat nici la pantofii cu toc înalt, optând pentru o pereche de stiletto nude de la Jimmy Choo.

Cu un make-up imepcabil şi cu părul aranjat în bucle lejere, Kate a fost toată un zâmbet. Şi nu e de mirare că străluceşte pentru că entuziasmul de a deveni din nou mamă este din ce în ce mai mare. A purtat cel mai frumos outfit de când este gravidă, iar verdele mentă o prinde de minune. Această apariţie este fără cusur, ducesa etalându-şi picioare într-o rochie deasupra genunchilor, iar paltonul purtat pe deasupra a fost de-a dreptul spectaculos, gulerul rotund prinzându-se cu o panglică modernă.

Foto: Getty Images

Mai multe