Kate Middleton și lungul drum al vindecării de cancer. Cum a schimbat-o această cumpănă pe prințesă

20 septembrie 2024   Royals

După aproape un an de incertitudini, toamna a venit cu vești excelente pentru noua Prințesă a Inimilor: cea mai grea luptă a ei a luat sfârșit, iar viitoarea regină învață acum să trăiască din nou.

Kate Middleton este, fără doar și poate, o prezență de o sensibilitate rară. Prințesa în vârstă de 42 de ani ne demonstrează asta cu fiecare mișcare grațioasă de trup, cu fiecare cuvânt bine ales și cu tonalitatea caldă a vocii sale, iar aceste aspecte au fost împachetate delicat într-unul dintre cele mai puternice mesaje video făcute publice până acum de către viitoarea Regină a Angliei. Într-adevăr, pe 9.09, o dată cu potențial karmic (în numerologie, cifra 9 este simbolul încheierii și al regenerării), Prințesa de Wales a dezvăluit că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie preventivă împotriva cancerului.

Drumul lung spre vindecare al lui Kate, unul despre care am aflat cu stupoare în luna martie a acestui an, a fost urmărit cu sufletul la gură de o lume întreagă, iar în ceea ce o privește pe prințesă, această experiență i-a reamintit ei și Prințul William că trebuie să fie „recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante, pe care mulți dintre noi le luăm de-a gata. Sau pentru faptul că iubești și ești iubit”.

Iar experta regală Ingrid Seward crede prințesa se va întoarce mai puternică ca niciodată și cu un capital suplimentar de simpatie: „Din punct de vedere mental, va deveni mai puternică, pentru că a depășit o boală teribilă. Chiar dacă nu poți spune niciodată că te-ai vindecat cu adevărat de cancer, e cert că ea a trecut de primul obstacol. Este cel mai popular membru al familiei regale și cred că acest lucru o va face și mai populară, deoarece oamenii pot relaționa cu ea, în special cei care suferă de aceeași boală”.

Citește mai multe în noul număr al revistei OK! despre lupta incredibilă a prințesei, timp de nouă luni, cu un diagnostic implacabil și de felul în care vede viața acum, după ce-a trecut acest hop important.

Foto: Profimedia, Getty images, Instagram

Mai multe