Kate Middleton și Prințul William, la muncă după vacanța copiilor! Unde își fac apariția

18 aprilie 2023   Royals

Kate Middleton și Prințul William și-au luat liber de la angajamentele regale pentru a petrece vacanța de Paște cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Palatul Buckingham a anunțat că Prințul William și Kate Middleton vor vizita astăzi Birmingham „pentru a celebra cultura și patrimoniul divers al orașului și pentru a se întâlni cu viitorii lideri din industriile creative”. 

Excursia va fi prima apariție pentru Prințul William și Kate Middleton după vacanța copiilor și după apariția alături de Regele Charles și Regina Camilla la slujba de Paște. Atunci a fost pentru prima dată când cuplului i s-au alăturat toți cei trei copii. Se știe că George, în vârstă de 9 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, au fost alături de părinți și la evenimentul din 2022, însă Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, a participat anul acesta pentru prima dată la slujba de Paște.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și-au eliberat programul în ultimele săptămâni pentru că cei trei copii ai lor au fost în vacanță școlară de Paște și și-au dorit să petreacă mai mult timp împreună. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis merg la școala Lambrook din Windsor, în apropiere de casa familiei, Adelaide Cottage. Astăzi, 19 aprilie, ei se întorc la cursuri. 

Pregătiri intense pentru încoronarea Regelui Charles

Întreaga familie regală se pregătește pentru încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, care va avea loc pe 6 mai. Palatul Buckingham a anunțat săptămâna trecută că Prințul George va fi paj la ceremonia de încoronare a bunicului său, ceea ce îl face cel mai tânăr viitor rege care va juca vreodată un rol oficial la o încoronare.

Implicarea Prințului George la ceremonia de încoronare a fost un subiect de dezbatere în interiorul familiei regale. „Părinții lui sunt foarte încântați că el este paj”, a declarat recent pentru People un purtător de cuvânt al Prințului și Prințesei de Wales.

„Este ceva la care părinții lui s-au gândit mult și așteaptă cu nerăbdare, sunt sigur că și George simte la fel”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe