Kate Middleton și Prințul William, liber de la îndatoririle regale! Cu ce se vor ocupa fericiții părinți

22 octombrie 2024   Royals

Kate Middleton și Prințul William își vor lua ceva timp liber de la îndatoririle regale în curând pentru a petrece timp cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințul William și Prințesa Kate vor lua o mică pauză de la îndatoririle regale pentru a petrece timp cu cei trei copii ai lor care în curând vor avea o scurtă vacanță. 

Prințul George, în vârstă de 11 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și Prințul Louis, în vârstă de șase ani, se bucură de o perioadă de vacanță de la școala Lambrook, aflată în apropiere de căsuța lor din Windsor.

Copiii se vor întoarce la școală abia pe 4 noiembrie, ceea ce le oferă mult timp de petrecut cu părinții lor, care sunt cunoscuți pentru faptul că își iau timp liber de la îndatoririle regale pentru a sta mai mult în familie. Deși Prințul William, în vârstă de 42 de ani, a avut o serie de angajamente regale săptămâna trecută, este de așteptat să facă mai puține în următoarele câteva săptămâni, având în vedere că micuții lui nu merg la școală. Totodată, este puțin probabil ca Prințesa Kate să mai aibă angajamente regale până în noiembrie.

Potrivit GB News, este probabil ca cei trei copii să-și petreacă o mare parte din timp în această perioadă cu verii lor din familia Middleton, care locuiesc în apropiere.

De asemenea, se crede că vor petrece mult timp cu părinții lui Kate, Mike și Carol Middleton, care sunt cunoscuți pentru faptul că petrec mult timp cu nepoții lor. George, Charlotte și Louis sunt, de asemenea, de așteptat să sărbătorească de Halloween cu familia lor.

Pe când locuia la Palatul Kensington din Londra, Kate Middleton a fost văzută făcând „trick or treat” cu cei trei copii ai săi, care erau îmbrăcați în costume speciale pentru această ocazie. Deși nu a fost confirmat, este posibil ca micuții să meargă la colindat și în acest an cu părinții lor.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe