Kate Middleton, spectaculoasă în alb! Ducesa a purtat cerceii Prințesei Diana și rochia de la botezul Prințesei Charlotte

26 aprilie 2022   Royals

Cu fiecare apariție, ne convinge din ce în ce mai mult că este stilată ca o regină. Kate Middleton impresionează încă o dată, nu doar cu ținuta, ci și cu simbolurile pe care le propune.

Ducesa l-a însoțit pe Prințul William la  #AnzacDay, o importantă slujbă de comemorare a eroilor din Australia și Noua Zeelenadă care și-au pierdut viețile în conflictele armate.

Kate Middleton a îmbrăcat o rochia albă, ținută pe care a mai purtat-o și la botezul Prințesei Charlotte. Mai mult, a accesorizat superbul outfit cu cerceii Prințesei Diana, potrivit publicației Express, care menționează că sunt bijuteriile Collingwood ale Prințesei de Wales. Rochia cambrată îi pune în valoare silueta impecabilă. Ducesa a optat pentru pantofi negri cu toc și o poșetă clutch foarte stilată. De asemenea, a avut o tocă albă pe cap și o atitudine solemnă, în acord cu comemorarea la care a participat la Westminster Abbey, catedrala unde s-a și căsătorit cu Prințul William, în urmă cu 11 ani.

Ducii de Cambridge au depus și o coroană de flori pentru eroi, însoțită de un bilet pe care scria: ”În memoria celor care au făcut sacrificiul suprem pentru libertatea noastră.”

Această ceremonie solemnă a avut loc la doar două zile după ce fiul lor cel mai mic, Prințul Louis, a împlinit 4 ani.

Mai multe