Kate Middleton, superbă în albastru, în Scoția, la a doua încoronare! Cum a apărut alături de William

5 iulie 2023   Royals

Kate Middleton și Prințul William, în calitate de Duce și Ducesă de Rothesay, au apărut în Scoția, acolo unde Regele Charles a fost încoronat pentru a doua oară alături de Regina Camilla!

Astăzi, 5 iulie, Prințul William și Kate Middleton, ambii în vârstă de 41 de ani, și-au făcut apariția în Edinburgh pentru evenimentul special organizat în onoarea încoronării Regelui Charles la Londra, pe 6 mai. Cei doi i-au susținut pe monarh și pe Regina Camilla la a doua încoronare în Scoția, în cadrul Săptămâni Regale a noii domnii regale.

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, continuă tradiția Reginei Elisabeta de a petrece în fiecare an o săptămână specială în Scoția, cunoscută la nivel local sub numele de Săptămâna Regală. De asemenea, cuplul îi calcă pe urme reginei și prin celebrarea încoronării lor istorice cu un al doilea set de festivități în Scoția.

Evenimentul de azi a început când Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Prințesa Kate au călătorit cu mașina de la Palatul Holyroodhouse, reședința oficială a suveranului britanic în Scoția, la Catedrala St. Giles pentru Serviciul Național de Recunoștință. Cam în același timp, o procesiune populară a transportat onorurile Scoției - o suită istorică de însemne regale, de la Castelul Edinburgh la catedrală, scrie People. 

Prințul William a purtat uniforma Forțelor Aeriene Regale, cu o eșarfă de jartieră și haina Ordinul Thistle. Ordinul Thistle este cel mai mare ordin cavaleresc din Scoția. 

Kate Middleton, foarte elegantă în Scoția

Cea care a atras toate privirile a fost Kate Middleton, viitoarea regină. Prințesa de Wales a sosit astăzi la Catedrala St Giles din Edinburgh purtând o frumoasă rochie-palton de la brand-ul Catherine Walker.

Nu e pentru prima dată când Prințesa îmbracă acest articol vestimentar, ea a apărut întâia dată cu această rochie la slujba de Ziua Commonwealth-ului din 2022. Și anul acesta Kate a purtat acest superb articol vestimentar albastru pentru slujba din Duminica Paștelui de la Abația Westminster.

Se pare totuși că paltonul lui Kate Middleton a fost modificat în mod clar cu un guler șal din catifea. Prințesa a asortat la acest palton o pălărie uimitoare creată de Philip Treacy. În plus, Kate Middleton a purtat un colier care a fost deținut de regretata regină Elisabeta a II-a. Prințesa a purtat anterior acest colier cu patru rânduri de perle atât la funeraliile Prințului Philip, cât și la cele ale Reginei Elisabeta.

În ceea ce privește pantofii lui Kate, ea a ales o pereche superbă în valoare de 445 de lire sterline de la Emmy London. Aceștia sunt pantofii "Rebecca Cobalt Blue".

Foto: Getty Images

Mai multe