Kate Middleton, superbă într-un costum violet. A susținut cel mai important discurs al ei de până acum

15 noiembrie 2023   Royals

Kate Middleton a avut o apariție ravisantă miercuri, 15 noiembrie, la evenimentul Shaping Us National Symposium, unde a susținut un important discurs.

Kate Middleton, în calitate de Prințesă de Wales, a susținut "cel mai important discurs din viața ei" în cadrul Simpozionului Național Shaping Us de la Muzeul de Design din Londra, miercuri, 15 noiembrie.

Pentru acest eveniment, Kate Middleton a îmbrăcat un costum violet din două piese, cu sacou și pantaloni, creat de Emilia Wickstead. La această ținută, Prințesa de Wales a asortat pantofi negri, un machiaj discret și o coafură lejeră, cu părul pe spate.  

În discursul său din cadrul evenimentului, Kate Middleton a prezentat un manifest pentru o schimbare globală în vederea creării unui cadru internațional pentru competențele sociale și emoționale pe care copiii trebuie să le dobândească pentru a se pregăti pentru viața de adult, scrie The Express

Kate Middleton și-a început discursul explicând de ce este atât de important pentru ea să sprijine copilăria timpurie și a spus: "Oamenii mă întreabă deseori de ce mă concentrez asupra copilăriei timpurii. Răspunsul este pentru că îmi pasă foarte mult de a face o diferență pozitivă, de a-i ajuta pe cei mai vulnerabili și de a-i sprijini pe cei care au cea mai mare nevoie.

Nu este vorba doar despre cei mai mici copii din societatea noastră, care sunt, prin însăși natura lor, vulnerabili... este vorba, de asemenea, despre mulți tineri și adulți care suferă."

Ea a continuat să își prezinte ambițiile pentru campania Shaping Us și a spus: "Trebuie să recunoaștem și să abordăm cauzele profunde ale unora dintre cele mai dificile provocări sociale actuale și să lucrăm împreună pentru a găsi răspunsuri mai bune."

În încheierea discursului său istoric, Kate Middleton a spus: "Prin urmare, a venit timpul să înțelegem că a construi o lume mai sănătoasă înseamnă să cultivăm bazele care ne sprijină copiii - totul, de la sistemele care guvernează îngrijirea timpurie până la atitudinea noastră față de cei care cresc următoarea generație și sprijinul pe care îl primesc.

Pentru că, dacă putem crea o societate care vede copilul din fiecare adult - și adultul din fiecare copil - vom începe în sfârșit să o schimbăm în bine."

Discursul lui Kate Middleton a deschis evenimentul Shaping Us National Symposium, care e găzduit de Prințesa de Wales și de Centrul Fundației Regale.

 Evenimentul va cuprinde, de asemenea, discuții cu o serie de lideri de opinie pentru a sublinia argumentele științifice, economice și umane pentru prioritizarea copilăriei timpurii și a dezvoltării noastre sociale și emoționale. 

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe