Kate Middleton, surprinsă încurajându-l pe fiul Louis la un meci de fotbal! Nu a vrut să fie recunoscută

14 octombrie 2024   Royals

Kate Middleton ar fi avut o nouă apariție surprinzătoare în public, de data aceasta pentru a-și susține cel mai mic copil, pe Prințul Louis, care a jucat fotbal în weekendul care tocmai a trecut.

Mama regală la datorie! Kate Middleton a fost văzută încurajându-l pe fiul ei cel mic, Prințul Louis, la un meci local de fotbal în acest weekend. Prințesa de Wales a fost surprinsă stând de vorbă cu alte mame în timp ce își încuraja cu mândrie cel mai mic copil sâmbătă dimineață.

Într-un videoclip distribuit pe TikTok, Kate Middleton poate fi văzută îmbrăcată casual în timp ce interacționează cu alți părinți la marginea terenului de fotbal. RoyalTeaAndTarot a relatat pe TikTok: „Este timpul să vă spun ce mi s-a întâmplat ieri. De fapt, nu o să vă vină să credeți.

Deci, îmi duc fiul la un meci de fotbal în majoritatea weekendurilor. Și, ca de obicei, m-am dus la meciul de fotbal, iar când am ajuns acolo erau o mulțime de oameni care vorbeau și era o atmosferă un pic ciudată, nu atmosfera obișnuită. M-am dus la unul dintre prietenii mei pe care îl vedeam acolo în fiecare săptămână și i-am spus: „Ce se întâmplă, care este emoția? Este doar un meci de fotbal.

Și nu-mi venea să cred ce tocmai spusese. Ea a spus: „Dacă te întorci, Prințesa Kate este acolo”.”

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton pentru a nu fi recunoscută

Pentru această apariție, Kate Middleton a purtat culori neutre de toamnă, s-a îmbrăcat în iubita ei jachetă Barbour x Alexa Chung Edith, în valoare de 379 de lire sterline, pe care a asortat-o cu o pereche de pantaloni evazați maro, mănuși maro, o eșarfă maro și o geantă măslinie.

Ea a completat look-ul cu o șapcă de tweed de la Really Wild Clothing, pe care a purtat-o și în 2013. Pentru această apariție ea a renunțat la machiaj.

Pe TikTok, fanii s-au arătat încântați să o vadă pe Kate Middleton susținându-și fiul la meciul de fotbal. 

„Wow! Aș fi vrut să poți vorbi cu ea”, a scris cineva, în timp ce alții au criticat-o pe autoarea postării pentru că a făcut totul public. „O mamă care își privește fiul jucând fotbal nu este ciudat.”

„Doamnă, faceți prea mult din asta. Era o mamă care își privea fiul jucând un meci de fotbal”, a comentat alt fan în mediul online. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe