Kate Middleton, surprinsă plimbându-l pe prinţul Louis în grădinile de la Kensington

18 mai 2018   Royals

A devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie, aducându-l pe lume pe prinţul Louis, iar de curând Kate Middleton a fost surprinsă în timp ce îl plimba pe micuţ prin grădinile de la Palatul Kensington.

Fotografiile au fost surprinse acum câteva zile, chiar înainte de nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle, aceasta fiind prima dată când ducesa a fost văzută după ce a pozat cu bebeluşul în braţe în faţa maternităţii St Mary. Ieri, ducesa de Cambridge a marcat prima apariţie publică, dar cu câteva zile îninte se plimba relaxată la Kensington.

Kate a fost fotografiată împingând la căruciorul în care se afla micuţul prinţ Louis, lângă ea fiind prinţesa Charlotte, dar şi bona copiilor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Îmbrăcată într-o rochie burgundy de la un brand care produce haine pentru gravide, Seraphine Maternity, aceeaşi rochie pe care a purtat-o şi când era însărcinată cu George în 2013, şi cu ochelarii de soare la ochi, Kate a fost fotografiată în timpul plimbării prin grădinile de la Kensington. Micuţul Louis în vârstă de 25 de zile era aşezat într-un cărucior, acelaşi pe care l-a avut şi prinţul George.

Foto: Instagram, Getty Images

Mai multe