Kevin Costner la un pas de iubire cu Prințesa Diana. Însuși William îi dezvăluise sentimentele mamei sale

28 iunie 2024   Royals

Prințesa Diana a avut câteva relații de iubire interesante, după divorțul de Prințul Charles. Și deși William nu se simțea confortabil din pricina aceasta, totuși și-a susținut mama.

Kevin Costner a aflat că regretata Prințesă Diana „s-a cam îndrăgostit de el” prin intermediul fiului său cel mare, Prințul William.

Actorul din ”Yellow Stone” a întâlnit-o pe Diana pentru a discuta despre o posibilă colaborare pentru partea a doua a producției eveniment din 1992, „The Bodyguard”. Această continuare însă nu s-a mai concretizat.

„Aproximativ 15 ani mai târziu... În cele din urmă, am avut o conversație adorabilă cu Prințul William”, a declarat Kevin Costner pentru People într-un interviu publicat marți. „S-a întâmplat să fiu în Anglia și am primit acest mesaj că prințului i-ar plăcea să vorbească cu mine.”

Kevin Costner a spus că s-a întâlnit cu Prințul de Wales, acum în vârstă de 41 de ani, într-o sală de conferințe.

„Nu era nimeni altcineva”, susține starul „Yellowstone”. „Ne-am așezat și ne-am strâns mâna. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Să știi că mama era cam îndrăgostită de tine”.

Lui Kevin Costner i s-a părut de neimaginat și a răspuns sarcastic: „Știu”.

Cei doi au vorbit cca jumătate de oră, însă actorul nu dorește să mai dea niciun detaliu din conversație.

El a remarcat: „A fost o întâlnire foarte reușită, de suflet. Am stat de vorbă și ne-am despărțit în relații cordiale. Nu suntem prieteni care să țină legătura, însă am depănat amintiri”, a continuat Costner.

Actorul “Horizon” a precizat că era prima dată când dezvăluia această poveste și a vrut să amintească cât respect îi poartă Prințului William pentru atitudinea sa.

El a clarificat și a spus că întâlnirea pe care a avut-o cu Diana a fost facilitată de Sarah Ferguson, Ducesă de York și fosta soție a Prințului Andrew. Actorul a spus că îi poartă acesteia un foarte mare respect, pentru că s-a purtat atât de natural.

William, Diana și Ferguson nu sunt singurii membri ai familiei regale care au interacționat cu Costner de-a lungul anilor. Acesta se înțelege bine și cu fratele înstrăinat al lui William, Prințul Harry.

Ducele de Sussex și soția sa, Meghan Markle, au participat la evenimentul celebru caritabil al lui Costner, plin de vedete, la luxoasa sa moșie din Santa Barbara, California, în septembrie anul trecut.

Familia Sussex – care s-a mutat la Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, după ce și-au dat demisia din viața regală în 2020 – i-au oferit lui Costner un premiu onorific la eveniment.

Foto: GettyImages

Mai multe