Kevin Costner, scene intime cu Prințesa Diana

2 mai 2022   Royals

Kevin Costner a recunoscut odată că Prințesa Diana a devenit „nervoasă” atunci când a aflat că va filma alături de el o scenă intimă.

Cei doi urmau să apară într-o continuarea a producției „The Bodyguard”.

Kevin este unul dintre cei mai lăudați și aclamați actori ai generației sale, după ce a primit două premii Oscar, două Globuri de Aur, un premiu Primetime Emmy și două premii Screen Actors Guild într-o carieră de cinci decenii. 

De asemenea, a jucat într-o serie de comedii romantice și filme de acțiune și a avut o performanță notabilă în Bodyguard alături de Whitney Houston. 

Producția din anii 90 are ca personaj principal un fost agent al Serviciului Secret care devine  bodyguardul unei cântărețe de R&B.

În 2012, Kevin a confirmat că există planuri pentru o continuare a filmului „The Bodyguard”, cu regretata Diana, Prințesa de Wales, care va juca alături de el. 

În 2019, Kevin a mărturisit că Diana și producătorii erau dornici să demareze proiectul.

„Celor de la studiouri le-a plăcut ideea de a face un Bodyguard 2”. Kevin a adăugat că Diana urma să preia rolul lui Whitney”. „Nimeni nu a știut cu adevărat asta timp de aproximativ un an”, a mărturisit el.

Kevin a menționat că el și Diana au discutat despre posibilitatea de a filma câteva scene intime împreună, iar prințesa a devenit  „nervosă” atunci când a aflat că trebuie să se sărute cu starul de la Hollywood. 

„Îmi amintesc că a fost incredibil de dulce la telefon și a pus întrebarea: <<Vom avea o scenă cu săruturi?>>. Ea a spus-o într-un mod respectuos. Era puțin nervoasă, pentru că viața ei era controlată. 

„I-am spus: „Da, va fi puțin din asta, dar putem face ca totul să fie în regulă”.

Kevin a mai spus că fosta cumnata a Dianei, Sarah Ferguson, a inițiat discuțiile dintre el și Diana.

„Sarah a fost cu adevărat importantă. Întotdeauna o voi respecta pe Sarah pentru că ea este cea care a intermediate conversația dintre mine și Diana. Și nu a spus niciodată: <<Ei bine, cu mine cum rămâne? Și eu sunt o prințesă>> Ea a susținut atât de mult ideea”.

Când Kevin a vorbit pentru prima dată despre proiect, el a explicat că personajul său urma să o protejeze pe Diana de paparazzii, înainte ca relația lor să se transforme într-o relație de dragoste.

Actorul a dezvăluit că un prim scenariu pentru film a ajuns pe biroul lui cu o zi înainte ca Diana să moară într-un accident de mașină la Paris, în 1997. 

Filmul original a fost un succes de box office și a obținut 411 de milioane de dolari (330 de milioane de lire sterline) la lansare, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992. 

Între timp, coloana sonoră a filmului rămâne cea mai bine vândută din toate timpurile, cu peste 45 de milioane de copii vândute.

Filmul a însemnat pentru Whitney debutul în actorie. Personajul ei este amenințat de un misterios stalker.

Mai multe