L-a cucerit şi pe Harry! Regina Letizia a dat proba eleganţei în ţinutele de ieri

14 iulie 2017   Royals

Ieri a fost o zi albastră pentru Regina Letizia a Spaniei, în seria de evenimente care au avut loc în cea de-a doua zi a vizitei de stat a monarhilor în Regatul Britanic.

În prima parte a zilei, atunci când Letizia şi Regele Felipe s-au alăturat Prinţului Harry la depunerea unei coroane la monumentul soldatului necunoscut din cadrul Westminster Abbey, spanioloaica a ales o ţinută relativ sobră, aşa cum se impunea.

Felipe şi Letizia, alături de Harry, la Westminster Abbey

Letizia a fost încântătoare în ţinuta ei de zi

Letizia a combinat o fustă cu model floral, de la Carolina Herrera, cu o bluză din mătase Felipe Varela şi o pereche de sandale negru cu barete.

În ultima lor seară în Marea Britanie, Regele şi Regina Spaniei au participat la un banchet strălucitor, organizat în onoarea lor de către Primarul Londrei la Guildhall.

La banchetul de la Guildhall, Letizia a fost superbă

Prinţesa Anne a fost gazda seratei

Tiara Mellerio Floral, piesa de rezistenţă a ţinutei

Cu această ocazie, Regina Spaniei a dat proba bunului ei gust, purtând o rochie asimetrică într-o nuanţă închisă de albastru, înfrumuseţată de tiara regală "Mellerio Floral" şi de o pereche superbă de cercei cu diamante şi safire.

Gazdele evenimentului au fost Prinţesa Regală Anne şi Vice Admiralul Sir Tim Laurence, însă vedetele serii au fost, cu siguranţă, Regele şi Regina Spaniei.

Foto: Hepta, Getty Images, Splash News

Mai multe