La doar 10 ani, fiul cel mare al Prinţesei Charlotte Casiraghi a devenit unchi

21 februarie 2024   Royals

Raphaël, rodul iubirii dintre fiica lui Caroline de Monaco şi comediantul Gad Elmaleh, are deja o nepoată.

Abia ne-am obişnuit cu faptul că Charlotte Casiraghi a divorţat şi de tatăl celui de-al doilea băiat al său, cineastul Dimitri Rassam, că acum aflăm că primul ei partener de viaţă, Gad Elmaleh, a devenit... bunic. 

Da, la cei 52 de ani ai săi, comediantul francez Gad Elmaleh, care este tatăl lui Raphaël (10), fiul Prinţesei Charlotte Casiraghi, a trecut brusc în tabăra bunicilor. Şi asta după ce fiului său cel mare, Noah (23), născut din relaţia cu actrița franceză Anne Brochet, a devenit la rândul său tatăl unei fetițe, rod al relației sale cu Johanna Marques, care lucrează la televiziunea monegască.

Totul s-a aflat graţie unei postări pe rețelele sale de socializare făcute chiar de Johana Marques, care a realizat un videoclip cu fetița sa, care merge cu sania prin zăpadă. "Fiica mea, prințesa mea, Ely a mea". Un videoclip al jurnalistei în care nu o putem vedea pe bebelușă, întrucât aceasta se află în spate, cu o căciulă de lână roz.

Şi iată cum Noah, care avea doar 13 ani când i s-a născut frăţiorul cu sânge princiar, Raphaël, l-a făcut acum unchiul unei fetițe. Iar diferenţa între Raphaël şi nepoata sa e de 10 ani...

Potrivit publicaţiei franceze "Voici", el are o relaţie de patru ani cu jurnalista, locuieşte pe Coasta de Azur, iar nașterea copilului s-ar fi produs în iunie 2023, deoarece în imagini se poate observa că fetiţa nu este chiar un nou-născut, deoarece este așezată într-o sanie. O sarcină și o naștere pe care cei doi au ținut-o complet departe de ochii publicului și despre care nu se cunosc detalii, dar care, potrivit imaginilor, a avut loc în urmă cu vreo şase luni.

Gad Elmaleh are o relație apropiată cu fiul său cel mare, care a studiat în Statele Unite în timpul adolescenței. Comediantul francez a avut o relaţie de patru ani cu Prinţesa Charlotte Casiraghi, pe care au încheiat-o în 2015.

FOTO: Profimedia

Mai multe