La doar o zi distanță, Zara Tindall a îmbrăcat aceeași rochie purtată de Regina Mary a Danemarcei

11 iulie 2024   Royals

În a zecea zi de Wimbledon, frumoasa fiică a Prințesei regale Anne a încântat cu alegerea sa vestimentară.

E vorba de gusturi regale aici. După ce cu o zi înainte am admirat-o pe regina daneză Mary în această ținută glam, și Zara Tindall a optat pentru fix aceeași rochie în tribuna de la Wimbledon.

Ce-i drept, este o rochie splendidă.

Regina Mary a Danemarcei și Zara Tindall au gusturi comune când vine vorba de stilul de vară.

Regina Danemarcei, în vârstă de 52 de ani, și nepoata Regelui Charles, în vârstă de 43 de ani, au purtat amândouă aceeași rochie albă cu model, la doar o zi diferență, săptămâna aceasta.

Pe 9 iulie, Regina Mary a îmbrăcat rochia maxi cu imprimeu Shadow Berry de la ME + EM în vizită la Palatul Graasten din sudul Iutlandei împreună cu soțul ei, regele Frederik. Este tradiție ca monarhul danez să folosească castelul ca reședință regală în lunile de vară, iar cuplul continuă practica pentru prima vară a domniei regelui Frederik, după ce a fost proclamat în ianuarie, când mama sa regina Margrethe a abdicat.

Regina Mary a purtat rochia cu model de la marca britanică cu o pălărie de paie, cercei cu perle pentru plimbarea însorită, unde a primit și un buchet superb de flori. Rochia este o achiziție nouă în garderoba reginei și a accesorizat-o cu pantofi cu platformă.

A doua zi, Zara Tindall a apărut la Wimbledon purtând același look de la ME + EM, care se vinde cu 495 de dolari și este în prezent epuizat online.

Fiica Prințesei Anne a sosit foarte elegantă în ziua a zecea a turneului de tenis purtând și un sacou alb peste rochie. A completat look-ul cu un clutch verde.

Călăreața profesionistă a renunțat ulterior la blazer și și-a pus ochelari de soare. În tribune alături de ea a stat soțul Mike Tindall.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe