La ea prețul nu contează! Meghan Markle, apariție WOW într-o capă de 1.295 de dolari și cizme de 1.195

18 februarie 2024   Royals

Meghan Markle a atras atenția cu una dintre aparițiile ei în Canada, acolo unde l-a însoțit pe Prințul Harry la un eveniment legat de Jocurile Invictus.

Săptămâna trecută, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o vizită-fulger la Vancouver, în Canada, acolo unde ducele de Sussex a participat la o serie de întrevederi privind Jocurile Invictus din 2025.

În timp ce acesta practica un sport în scaun cu rotile, Meghan Markle l-a aplaudat de pe margine, ducesa de Sussex impresionând cu ținuta ei. Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a fost întruchiparea "luxului", ea a purtat o capă de culoare camel de 1.295 de dolari de la brandul canadian Sentaler, la care a asortat o pereche de mănuși MaxMara de 325 de dolari.

Ea a ales să nu i se alăture soțului ei pe gheață, unde acesta a fost față în față cu cântărețul Michael Buble, născut în Vancouver, la o rundă de curling. Meghan Markle s-a distrat de pe marginea terenului de la Hillcrest Community Centre, unde a fost văzută aplaudându-l pe soțul ei în timp ce acesta lua parte la joc. 

Sub haina elegantă, Meghan Markle a purtat o pereche de blugi negri de la brandul de modă La Ligne din New York, în valoare de 195 de dolari. Ea a completat look-ul cu un top simplu de culoare bej, la care a încălțat o pereche de cizme din piele neagră în valoare de 1.195 de dolari de la brandul CO. 

La întreaga ținută, ea a asortat o pereche de cercei Anine Bing în valoare de 250 de dolari. În privința machiajului, ea a optat pentru multe bronzant, la ochi a avut un fard fumuriu și gene lungi, iar pe buze un luciu nude.

Apariția lui Meghan Markle și a Prințului Harry a venit după ce ducele a oferit un interviu emisiunii Good Morning America, unde a vorbit despre o serie de subiecte neașteptate. Ducele a discutat despre diagnosticul de cancer al Regelui Charles, spunând că speră că boala tatălui său ar putea contribui la a avea un "efect de reunificare" asupra familiei regale. De asemenea, el a insistat că 'își iubește familia', precizând că 's-a urcat în avion' spre Marea Britanie 'cât de repede a putut' după ce Charles i-a spus la telefon despre boala sa.

Foto: Profimedia

Mai multe