Lady Gabriella Kingston, alături de Charles și Camilla la Royal Ascot, la 4 luni de când soțul i-a murit

19 iunie 2024   Royals

Ieri, Regele Charles și Regina Camilla și-au făcut apariția la Royal Ascot, celebra cursă de cai, alături de mai mulți membri ai familie regale britanice. Printre aceștia s-a aflat și Lady Gabriella Kingston, care și-a pierdut soțul în urmă cu 4 luni.

Lady Gabriella Kingston a revenit în atenția publicului în prima zi de Royal Ascot, unde s-a alăturat Regelui Charles și Reginei Camilla. Fiica Prințului Michael de Kent, în vârstă de 43 de ani, a avut o apariție elegantă într-o rochie înflorată la care a asortat o pălărie cu boruri largi. A călătorit cu trăsura la începutul curselor din Berkshire, unde a fost însoțită de Prințesa Regală, Peter Phillips și de managerul de curse al regelui, John Warren.

Apariția la Royal Ascot vine după ce Lady Gabriella Kingston a stat retrasă la Trooping the Colour sâmbăta trecută, unde a fost fotografiată urmărind evenimentul din interiorul Palatului Buckingham, în timp ce familia regală s-a adunat la balcon.

Lady Gabriella Kingston și-a pierdut soțul în februarie

A fost un an dificil pentru scriitoarea britanică după decesul neașteptat al soțului și finanțatorului ei, Thomas Kingston, care a fost găsit mort la vârsta de 45 de ani în casa părinților săi din Cotswolds, la 25 februarie. Cuplul, care s-a căsătorit în 2019, ar fi marcat luna trecută cea de-a cincea aniversare a căsătoriei lor.

Se spune că Regele Charles și Regina Camilla au susținut-o în tot acest timp pe Lady Gabriella Kingston. Se pare că ea s-ar fi mutat înapoi în casa părinților ei de la Palatul Kensington. 

În prima zi la Royal Ascot, Lady Gabriella Kingston a stat în a doua trăsură, alături de Prințesa Anne și de fiul ei, Peter Phillips, precum și de John Warren - managerul de curse al Regelui și al Reginei Elisabeta a II-a.

În prima trăsură au fost Regele Charles și Regina Camilla, care a arătat minunat într-un costum albastru cobalt cu o pălărie asortată și o broșă de safir.

Foto: Profimedia

Mai multe