Lady in red! Detaliul inedit al ţinutei purtate de Kate Middleton la teatru

5 aprilie 2017   Royals

Nu e nicio surpriză că Ducesa de Cambridge a fost din nou în centrul atenţiei la un eveniment londonez, căci este de notorietate faptul că soţia Prinţului William este întotdeauna graţioasă şi bine îmbrăcată oriunde s-ar duce.

A avut o apariţie spectaculoasă

Totuşi, ţinuta purtată ieri, la teatru,  a avut un element surpriză. Pe lângă faptul că rareori avem ocazia s-o vedem pe Kate purtând roşu, şi mai ales o creaţie Marchesa, ne-a surprins faptul că Ducesa de Cambridge a optat pentru altfel de bijuterii decât cele pe care le poartă în mod obişnuit.

Cerceii - o alegere îndrăzneaţă!

Ne referim la faptul că, de regulă, o vedem accesorizată minimalist, cu bijuterii dintre cele mai simple, însă, de data aceasta, Kate a optat pentru o pereche de cercei candelabru, asortaţi ţinutei sale spectaculoase.

Un alt plus al ţinutei sale a fost chiar rochia roşie, semnată de Marchesa, care prezenta un imprimeu floral deosebit, şi care i-a venit ca turnată Ducesei de Cambridge. Şi nici la capitolele make-up sau hairstyle Kate n-a dat greş! Cu un machiaj discret şi părul coafat lejer, apariţia lui Kate a fost fără cusur!

Rochia Marchesa a fost o alegere inspirată

O apariţie spectaculoasă!

foto: getty

Mai multe