Lady Louise Windsor, în pragul celei mai importante decizii ale verii. Calcă pe urmele Prințului William

13 iulie 2023   Royals

Fiica Ducilor de Edinburgh studiază la Universitatea din St Andrews, iar în vara aceasta, trece la un alt nivel de responsabilizare.

Frumoasa domnișoară în vârstă de 19 ani este o tânără în continuă ascensiune. Tocmai a absolvit primul an de facultate, în cadrul Universității St Andrews, aceeași Universitate la care au fost Prințul William și Kate Middleton.

Potrivit normelor interne ale facultății, ”bobocii” din primul an au fost ocrotiți și ghidați în noul început având cazare în campus. Odată cu venirea celui de-al doilea an de studiu, seniorii fac loc nou veniților, iar ei trebuie să-și caute singuri cazare. Drept urmare, superba Lady Louise Windsor mai face un pas înspre independență și-și caută cazare în vara aceasta.

Blondina a început facultatea anul trecut, unde studiază Engleza, scrie Revista Hello!. Tânăra verișoară a Prințului William îi calcă acestuia pe urme. Atât Prințul de Wales, cât și Prințesa de Wales au absolvit prestigioasa universitate. Prințul William a avut specializare la geografie, în timp ce Kate Middleton în istoria artei.

Să sperăm că poate și Lady Louise Windsor își va găsi aici marea iubire, la Universitatea St Andrews.

Prinţul William a absolvit cursurile Universităţii St. Andrews în iunie 2005, iar familia regală s-a prezentat în întregime la ceremonia de absolvire. Ţinând un discurs, Prinţul William s-a arătat emoţionat în prezenţa bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la absolvire: ”Astăzi e o zi specială pentru mine şi sunt bucuros că pot împărtăşi cu familia mea aceste momente, în special cu bunica mea, care a făcut un efort să fie prezentă. M-am bucurat de timpul petrecut la St. Andrews şi sunt trist că această etapă se încheie”.

Lady Louise Windsor a urmat școala St George de pe domeniul Castelului Windsor, iar în anul 9 s-a mutat la Școala St Mary's Ascot.

Principalele sale discipline de studiu au fost limba engleză, istorie, politică și dramă.

Familia regală britanică nu se așteaptă ca Lady Louise și fratele ei mai mic, James, Conte de Wessex, în vârstă de 15 ani, să-și preia îndatoririle regale odată ce își vor definitiva educația.

Foto: Getty

Mai multe