Letizia, apariţie elegantă în dantelă. Este Regina bunului-gust cu bani puţini

13 februarie 2018   Royals

Are o reputaţie drept una dintre cele mai elegante regalităţi din lume, iar Letizia a Spaniei nu dezamăgeşte. De data aceasta a demonstrat că este demnă de acest titlu, îmbrăcată într-o bluză elegantă dintr-un material preţios, dantelă.

A purtat o bluză de la Zara.

Prezentă la Gala pentru decernarea premiilor 'Innovation and Design', la Teatrul El Bosque din Madrid, Letizia a întors din nou privirile cu prezenţa sa stilată. Cu un croi atipic, bluza într-o nuanţă de liliac pal, cu mâneci bufante, a arătat spectaculos pe trupul scupltat al reginei.

A arătat chic în această ţinută.

Este o piesă nouă în garderoba ei, un model modern, completat cu succes de o pereche de pantaloni evazaţi şi un sacou lung,  negru. O pasionată a materialelor scumpe, regina a purtat o broderie frumoasă şi o geantă plic din piele deşarpe, amândouă potrivindu-se cromatic.

Deşi a costat doar 30 de lire sterline, bluza a fost cea care a scos ţinuta din anonimat.

Nici cerceii nu au fost aleşi la întâmplare pentru că Letizia a purtat o pereche de cercei lungi cu pietre preţioase în nuanţe pale. Surpriză însă, deşi a arătat luxos, bluza nu a costat nicidecum o avere. Nu este prima dată când Letizia poartă creaţiile brandului spaniol  Zara , aşa că bluza aleasă pentru acest eveniment este o creaţie accesibilă oricui, la numai 30 de lire sterline. Letizia nu a fost singură la acest eveniment, ci a venit însoţită de Regele Felipe al VI-lea, îmbrăcat într-un costum gri cu dungi, cu cămaşă bleu şi cravată roşu cu picăţele.

Foto: Getty Images

Mai multe