O nouă apariție spectaculoasă a Letiziei! Regina Spaniei, definiția rafinamentului

29 septembrie 2022   Royals

Face ce face, atrage ca un magnet și monopolizează atenția tuturor. Regina Spaniei a impresionat la un nou eveniment.

Plină de energie, cu o viață foarte activă, Letizia și-a reînceput vizitele în Spania, după ce a avut o delegație importantă și caritabilă în SUA, asta imediat după funeraliile regale ale Elisabetei a II-a.

Regina a participat la un eveniment legat de pregătirea vocațională a elevilor, la centrul de educație profesională Aguas Nuevas, din Albacete, Spania.

Dacă în România pregătirile profesionale au fost abandonate odată cu Revoluția din 89, în Spania lucrurile sunt atent pregătite de specialiști, iar țara le oferă viitorilor adulți posibilitatea de a face ceea ce-și doresc, dar și de a pregăti temeinic oameni pentru meseriile alese.

În această vizită oficială, Regina a fost impresionată de un cadou minunat, de suflet, pe care l-a primit. Este vorba de un tablou în lemn, cu imaginea fiicelor sale Leonor și Sofia sculptată în material.

Letiziei i s-au prezentat facilitățile centrului care pregătește viitorii specialiști ai Spaniei.

Soția Regelui Felipe a impresionat și de data aceasta, cu prezența sa diafană și cu stilul clasic șic. Alteța Sa a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri, largi și o bluză albă, satinată. O mare iubitoare a pantofilor, Letizia a optat de data aceasta pentru o pereche cu tocuri mici și decupați în spate.

Regina s-a declarat încântată de vizită și de specialiștii care lucrează la centru.

Foto: Profimedia

Mai multe