Logodnica Prinţului Harry, o nouă lecţie de stil! Meghan Markle, apariţie ireproşabilă

18 aprilie 2018   Royals

Face ce face şi e mereu în centrul atenţiei! E drept, noul statut o şi ajută să fie mereu în lumina reflectoarelor, dar e clar că Meghan Markle face faţă cu brio fiecărei situaţii. Azi, ea şi logodnicul său, Prinţul Harry, au participat la un eveniment oficial în Londra, iar apariţia ei a fost una ireproşabilă.

Dacă ar fi să vorbim despre un duet stilistic între Meghan şi Kate, logodnica lui Harry ar ieşi cu siguranţă învingătoare. Are un aer fresh, un bun gust vestimentar desăvârşit şi, clar, ceva mai mult curaj când vine vorba despre alegerea ţinutelor pentru evenimentele oficiale în care reprezintă monarhia.

Azi, Meghan şi Harry s-au prezentat la Commonwealth Forum şi au avut grijă ca ţinutele lor să fie impecabile. Logodnica Prinţului Harry a purtat cu această ocazie o superbă rochie Altuzarra, în nuanţa untului, care prezenta un croi inedit, fiind descheiată în nasturi în faţă. Şi-a completat outfitul cu un sacou Camilla and Marc, o geantă în dungi, semnată de Oroton, care se vinde cu 171 de lire sterline, şi nişte pantofi stilettos, negri, care aveau barete. La fel de elegant a fost şi partenerul ei, Prinţul Harry îmbrăcând un sacou gri, o cămaşă albă, pantaloni gri şi pantofi asortaţi.

Cei doi se pregătesc pentru marele eveniment din viaţa lor, care va avea loc pe 19 mai, laCastelul Windsor.

Mai multe