Lui Harry și Meghan le lipsește ”magia”. Cine spune asta și de ce nu pot concura cu William și Kate

12 iulie 2023   Royals

Este drama lor de la început, de când au devenit un cuplu, la câțiva ani distanță de William și Kate. Și parcă cu cât mai mult și-au dorit Ducii de Sussex să se îndepărteze de Prinții de Wales, cu atât mai tare parcă ”îi bântuie” amintirea lor.

Din păcate, este un fapt dovedit: dramele familiale îi macină încet pe cei implicați. Neiertarea nu aduce niciodată niciun lucru bun. Din păcate, situațiile tensionate se petrec și la ”case mari”. Acesta este un exemplu concludent, în care doi frați, cândva apropiați și uniți de imensa dramă a pierderii mamei, nu-și mai vorbesc, iar soțiile lor sunt la cuțite.

Istoricul Tessa Dunlop e de părere că uneori ”regalitatea nu dă roade în deplasare”.

Ducii de Sussex se află, la ora actuală într-un blocaj de imagine. Experții spun că le lipsește magia și că nu mai pot rivaliza cu Prinții de Wales în niciun domeniu, dat fiind faptul că s-au autoizolat în California, Montecito. Situația pare mai degrabă o echilibrare divină, după ce mult timp Prințul Harry și Meghan Markle au agitat apele pe două continente.

Nicicând capitalul lor de imagine nu a fost atât de jos. Inclusiv americanii par sătui de dramele lor ce par uneori imaginate. Iar asta le afectează direct portofelul, căci fără (tele)spectatori, cine să le mai urmărească creațiile?

Deja unul dintre contractele lor grase s-a evaporat, după refuzul gigantului Spotify de a mai continua podcastul Ducesei. Iar colaborarea cu Netflix atârnă de un fir de ață destul de subțirel, având în vedere că gigantul de streaming a condiționat colaborarea cu ei de livrarea unui conținut relevant.

În acest timp, Prințul Harry și Meghan Markle doresc să se mențină ocupați și să-și găsească noi proiecte.

Expertul regal Tessa Dunlop susține că întâlnirea la vârf dintre Regele Charles și președintele american Biden certifică o prietenie și o înțelegere între doi mari jucători, America și Marea Britanie, care este favorabilă Ducilor de Sussex. Istoricul a făcut o afirmație cât se poate de interesantă: ”Vizita plină de pompă și fast ne-a reamintit un lucru uneori uitat: capcanele regalității reprezintă și principalul aspect care o diferențiază de ceilalți.”

Important este cât de abili vor fi Ducii de Sussex să-și joace cartea americană. Pe cea britanică e clar că nu mai unde, când și cu cine s-o joace.

Foto: Profimedia

Mai multe