Luminoasă și zâmbitoare! Kate Middleton uimește cu apariția ei într-un sacou galben nu foarte scump

10 octombrie 2023   Royals

Kate Middleton a apărut ieri împreună cu Prințul William, în Birmingham, la un eveniment despre sănătatea mintală! Prințesa de Wales a atras din nou atenția cu ținuta aleasă!

Prințesa Kate Middleton și Prințul William au marcat Ziua Mondială a Sănătății Mintale printr-o întâlnire oficială în Birmingham, după ce un sondaj comandat de Fundația Regală a arătat că aproape toți cei chestionați credeau că semenii lor au probleme de sănătate mintală.

În ceea ce privește apariția ei la eveniment, Kate Middleton, în calitate de Prințesă de Wales, a arătat absolut uimitor într-un sacou galben, la care a asortat o bluză neagră și pantaloni lungi, negri. Părul l-a avut lăsat pe spate, aranjat cu bucle lejere, care au căzut perfect pe blazerul ei.

Se pare că aceasta nu e prima dată când Kate Middleton e văzută purtând jacheta "Mya Yellow Tailored Jacket" de la L.K. Bennett. La prețul de 359 de lire sterline, prințesa a purtat, de asemenea, acest sacou atunci când a vizitat Bath în luna mai pentru a onora Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale, scrie The Express

„Parte a unui costum cheie din colecția noastră de primăvară, vibrantul sacou Mya este în galbenul îndrăzneț și strălucitor inspirat de Peggy Guggenheim. Confecționat în Portugalia dintr-o țesătură clasică este un stil cu un singur pieptar, cu un rever cu vârf curbat, un singur buton cu efect de corn, buzunare frontale și o tăietură frumos croită.

Purtați-l cu pantalonii asortați și cu bluza noastră de mătase cu imprimeu Paris pentru o apariție luxoasă și jucăușă”, e descrierea sacoului, pe site-ul brandului.

La apariția ei de ieri, Kate Middleton a optat pentru un look fără prea multe bijuterii și fără geantă, în schimb, ea a avut pantofi cu tocuri înalte pentru a completa ținuta. 

În următoarele două zile, Prințul William și Kate Middleton, care de mai mulți ani sprijină publicul cu privire la problema sănătății mintale, inclusiv prin proiectul lor Heads Together, vor lua parte la angajamente regale cu studenți universitari și cu personalul de intervenție în situații de urgență pentru a sublinia importanța bunăstării mintale. Fanii regali au apreciat stilul de astăzi al lui Kate și au intrat pe rețelele de socializare pentru a lăuda look-ul "luminos" al prințesei.

„Kate reușește întotdeauna să se potrivească perfect, look perfect pentru astăzi". Un alt utilizator a spus: „Prințesa Kate este atât de superbă și face ca totul să arate fabulos." 

Foto: Profimedia

Mai multe